Μεταγραφές
Λάρισα: «Ένα από τα ακριβά “παλτά” που ήρθαν επί Γρηγορίου ο Τρούγιτς»


Επίθεση εναντίον του Μιχάλη Γρηγορίου και παικτών που αποκτήθηκαν επί εποχής του, εξαπολύει για μία ακόμη φορά η Λάρισα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει ότι αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για την προσφυγή του Τρούγιτς, τον οποίο χαρακτηρίζει ως “ένα από τα ακριβά «παλτά» που ήρθαν επί εποχής Μιχάλη Γρηγορίου”, ξεκαθαρίζοντας ότι ήδη πληρώθηκε η πρότη δόση στον Σέρβο εξτρέμ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Δημοσιοποιήθηκε χθες ότι δήθεν αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΑΕΛ, για οφειλή προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Trujic Nikola.
Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και είναι η εξής:
Ο Trujic είναι ένα από τα ακριβά «παλτά» που ήρθαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ επί εποχής Μιχάλη Γρηγορίου και υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο συνολικού ποσού 300.000€.
Δυστυχώς για την ΑΕΛ απεδείχθη ένας ανύπαρκτος ποδοσφαιριστής που όχι μόνο δεν βοήθησε την ομάδα σε όσους αγώνες έπαιξε τους 3 μήνες που αγωνίσθηκε, κυρίως ως αλλαγή, δεν είδε το αντίπαλο τέρμα, αλλά και με την συμπεριφορά του.
Μετά την απόλυση του Γρηγορίου, η διοίκηση της ομάδας άρχισε το ξεβρόμισμα των αποδυτηρίων από τα πολλά και ακριβά «παλτά» του Γρηγορίου και ένα από αυτά ήταν και ο Trujic τον οποίο παρακαλούσαμε να φύγει, αλλά αυτός «έκατσε» πάνω στο ακριβό συμβόλαιο του και αρνιόταν να το λύσει.
Για τον λόγο αυτό προτιμήσαμε αντί να τον έχουμε στα πόδια μας και να τον πληρώνουμε τρία χρόνια αντί του ποσού 300.000€, να τον αφήσουμε να κάνει προσφυγή και να πληρώσουμε, χωρίς να παίξει για την ομάδα μας, 86.000€, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ καθόρισε να τα πληρωθεί σε 8 μηνιαίες δόσεις.
Σήμερα πληρώθηκε ήδη η πρώτη δόση και είναι ψεύδος ότι αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού αυτό ουδέποτε έγινε, αλλά υπήρχε κίνδυνος να γίνει εάν η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πλήρωνε τις δόσεις.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου με απαίτηση του έδιωξε από την ΑΕΛ όλο τον ελληνικό κορμό (Θεοδωρόπουλο, Καρανίκα, Γκόλιας, Μόρας, Φατιόν) και στη θέση τους έφερε μία σειρά από ακριβοπληρωμένα «ξένα παλτά» που δεν προσέφεραν τίποτα στην ΠΑΕ ΑΕΛ που είναι τα εξής:
1. BAJIC 60.000€
2. MUZEK 70.000€
3. FILIP 70.000€
4. ALY GAZAL 90.000€
5. TORJE 130.000€
6. SPARV 120.000€
7. VINICIOUS 100.000€
8. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 80.000€
9. TRUJIC 90.000€
δηλαδή η ΠΑΕ ΑΕΛ από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2020 που καταφέραμε, μετά την απόλυση του Γρηγορίου, να πληρώσουμε σε όλα αυτά τα «παλτά» 810.000€, χωρίς να πάρουμε τίποτα από αυτούς τους παίκτες, αφού η ομάδα από τον Ιανουάριο 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2020 έκανε μόνο 3 νίκες σε 33 αγώνες πρωταθλήματος και την σεζόν 2020-2021 με τον Γρηγορίου είχε κερδίσει μόνο 5 βαθμούς και ενώ μετά την εκδίωξη των παικτών αυτών και με τους νέους παίκτες που αποκτήσαμε τον Ιανουάριο του 2021 και τους οποίους έχουμε στην ομάδα, κερδίσαμε 22 βαθμούς και αφού προηγουμένως «συνεργάσθηκαν» για τον υποβιβασμό μας και όλο το συνεργείο του Γιάννη Παπαδόπουλου με τους διαιτητές του (Ζαχαριάδη, Παπαδόπουλο κ.λ.π.), η ΕΠΟ με τον Δέδε, τον Διακοφώτη και τον Γιαρένη που ανακάλεσαν τα δελτία μας, αλλά και ο Βόλος και τα Γιάννινα όταν έπαιξαν με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό που κατέβασαν αναπληρωματικές ομάδες με παιδάκια ή είχαν τον Κάργα και τον Λισγάρα.
Να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε ομάδα της οποίας ήταν ιδιοκτήτης ο κ. Αλέξης Κούγιας (Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαική και ΑΕΛ) ουδέποτε πτώχευσε και ουδέποτε άφησε απλήρωτο έστω και έναν ποδοσφαιριστή από τους εκατοντάδες που είχε συμβόλαια.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Επιβεβαίωση! Στον ΠΑΣ Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος


Την απόκτηση του Δημήτρη Ράμμου, υιού του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΠΑΣ Λαμία Ηλία Ράμμου, ανακοίνωσε η διοίκηση των κυανόλευκων επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ της εκπομπής “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7!
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Δημήτρη Ράμμο.
Ο Δημήτρης, που είναι 22 ετών (11/10/2004) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, φορούσε μέχρι πρότινος την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι γιος του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Ηλία Ράμμου.
Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος
-




Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα εντός έδρας με Κατσαντώνη Αγράφων για τον ΠΑΣ Λαμία – Στις 27/9 η σέντρα
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας ο Λάππας – Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Γ’ Εθνική: Όλες οι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα – Κλήρωση, σέντρα και νέο σύστημα playoffs
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Kύπελλο Ερασιτεχνών: Με AO Nέας Αρτάκης ο ΠΑΣ Λαμία στην Α’ Φάση – Αναλυτικά τα ζευγάρια
-




Το «αντίο» του Βασίλη Τρούμπουλου στον ΠΑΣ Λαμία: «Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ευχαριστώ για όλα»
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Τσιάκας – Συνεχίζει στο Αιγάλεω
-




Τίτλοι τέλους και για τον Βασίλη Γιώτη στον ΠΑΣ Λαμία – Το συγκινητικό «αντίο»
-




Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης




































