Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Μάντζιος: “Προσοχή μην τη πατήσουμε με την Λαμία”

Η σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν κι αυτό το μήνυμα έστειλε ο Άκης Μάντζιος στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα (5/10, 20:00) με τη Λαμία.

Ο Άρης υποχρεούται να δώσει αξία στις τελευταίες δύο νίκες που πέτυχε επί Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι αναγκαίο να αξιοποιήσει την έδρα του στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Λαμία και Καλλιθέα.

Μάλιστα, στην έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την πρώτη, ο Άκης Μάντζιος απαίτησε απ’ όλους να ξεχάσουν ό,τι προηγήθηκε και να αφοσιωθούν στον αγώνα με τη Λαμία ο οποίος εμπεριέχει κινδύνους. «Έχουμε μπροστά μας ένα βατό πρόγραμμα το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και είναι στο χέρι μας όχι μόνο να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία αλλά να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά έως το τέλος του πρώτου γύρου», είπε.

Ο 54χρονος προπονητής ζήτησε σεμνότητα απ’ όλους τους παίκτες και μάλιστα εξήγησε για ποιους λόγους ο αγώνας με τη Λαμία έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. «Θα είναι πιο δύσκολο από τα ντέρμπι γιατί τέτοιες ομάδες έρχονται και παίζουν αμυντικά στην έδρα μας… Πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια νοοτροπία όπως στα ντέρμπι. Να το δούμε κι αυτό σαν ντέρμπι για να μην την πατήσουμε . Σας ξαναλέω έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας μέχρι το τέλος του α γύρου και δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή