Ακολουθήστε μας

Νέα

Με drone οι προπονήσεις του ΠΑΣ Λαμία

Η τεχνολογική πρόοδος στην υπηρεσία του ΠΑΣ Λαμία και του Γιώργου Πετράκη.

Ο Γιώργος Πετράκης ενέταξε στο τεχνικό του τιμ τον αναλυτή Δημήτρη Ξουρή και αυτός είναι έτοιμος να φέρει νέα ήθη και έθιμα στις κυανόλευκες προπονήσεις…

Είναι η αλήθεια πως η πρόοδος της τεχνολογίας έχει έρθει για να λύσει τα χέρια των ανθρώπων κατά περίπτωση.

Ήδη σε πολλές ομάδες, εκτός της καταγραφής πλάνων από τους αγώνες και τις προπονήσεις προς δημοσιοποίηση για τον κόσμο υπάρχουν drones τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες στο τεχνικό τιμ.

Κάτι τέτοιο θα ισχύει από φέτος και στον ΠΑΣ Λαμία, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εικόνα και από …ψηλά των προπονήσεων και ιδιαίτερα της διάταξης και των κινήσεων των ποδοσφαιριστών της Λαμίας στο δίτερμα.

Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, ο εκάστοτε προπονητής έχει στη διάθεσή του πανοραμικά πλάνα από το γήπεδο και μπορεί να κατευθύνει ακόμα καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του, εξηγώντας τους πώς πρέπει να κινηθούν. Η προπονητική αυτή μέθοδος διαδόθηκε σχετικά γρήγορα και πλέον την χρησιμοποίουν αρκετές μεγάλες ομάδες, αξιοποιώντας την όπως αυτές κρίνουν καλύτερα.

 

Μεταγραφές

Στα κυανόλευκα θα συνεχίσει ο Ασίγκμπα!

Παίχτης της Λαμίας θα συνεχίσει να είναι για 4η χρονιά ο Μαρκ Ασίγκμπα ο οποίος πριν λίγη ώρα ανανέωσε την συνεργασία του, όπως έγινε γνωστό από το επίσημο σαιτ της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 30χρονο Γκανέζο αμυντικό, Μαρκ Ασίγκμπα. O Μαρκ τα τρία προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας μας καταγράφοντας 53 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League.

Τον καλωσορίζουμε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

Περισσότερα

Δημοφιλή

>