Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφές (13/1) Πρόταση στον Μπρίαν Γκόμες (vid)

Η Λαμία κινείται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr για την απόκτηση του 25χρονου Αργεντινού εξτρέμ, Μπρίαν Γκόμες, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πορτογαλία και ΗΠΑ. (VIDEO)

Μπορεί ακόμη να περιμένει την απάντηση του Ιμπραχιμά Νιάς – εντός της Δευτέρας (13/1) αναμένονται οριστικές εξελίξεις για το πρόβλημα με τη βίζα του Σενεγαλέζου – αλλά στη Λαμία κινούνται για να κλείσουν τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στην ομάδα της Φθιώτιδας για τα άκρα είναι του Μπρίαν Γκόμες. Ο Αργεντινός εξτρέμ βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εστουδιάντες και Μπράουν. Το 2018 ήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Φόρεσε τη φανέλα της Φεϊρένσε στην Premeira Liga. Την περασμένη χρονιά (2019) πήγε και στις ΗΠΑ για το Σαν Αντόνιο. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Αργεντινή και την Μπράουν, ωστόσο η πρόταση από τους Φθιώτες φαίνεται να τον θέλγει.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο

Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή