Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά 25/7: “Παγώνει” του Πέλκα

Lamiara

Πηγαίνει πίσω του Πέλκα

Δεν φαίνεται να προχωρά άμεσα η άφιξη του Βασίλη Πέλκα στην Λαμία αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στην ομάδα.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με το συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού, αφού οι….τρεις πλευρές φέρεται έχουν έρθει σε συμφωνία.

Οι δεύτερες σκέψεις έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Ενδεχομένως να προτιμηθεί να μείνει στον ΑΟΤ ίσως ακόμη και με τη μορφή δανεισμού και η άφιξη του να μεταφερθεί για τον Γενάρη. Αν πέσουν τώρα οι υπογραφές  διαφορετικά πάμε για Γενάρη.

Το θέμα είναι ότι η υπόθεση παγώνει (σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ μέχρι αυτή την ώρα) και περισσότερα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις επόμενες ώρες.

Οψόμεθα….

Μεταγραφές

Εβδομάδα ανακοινώσεων για τον ΠΑΣ Λαμία!

Lamiara

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που ξεκινά σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να “τρέχουν” αρκετά θέματα ενόψει και της επίσημης πρώτης.

Μπορεί για τους ποδοσφαιριστές οι διακοπές να συνεχίζονται ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας που από σήμερα ξεκινούν δουλειά…

Αρχικά να αναφέρουμε ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έρθει στη Λαμία το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας προκειμένου να καταστρώσει το πλάνο της προετοιμασίας.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αναμένουμε εξελίξεις και σχετικά με την έλευση του Μανώλη Σκύβαλου ως βοηθός του Γιώργου Πετράκη, κάτι που από τη στιγμή που διέρρευσε η αλήθεια είναι ότι τηρείται σιγή ιχθύος χωρίς να μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα για συμφωνία…

Εδώ έρχονται να προστεθούν οι πληροφορίες του lamiara.gr που θέλουν τον Λάκη Παπανικολάου να διατηρείται στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και μεταγραφές.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, στα κυανόλευκα συνεχίζουν και οι Βύντρα, Καραμάνος, Σκόνδρας, Αντέτζο και Αραβίδης οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία για ανανέωση.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν συναντήσεις και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αυτές θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα και θα συνοδευτούν κατά περίπτωση και από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις….

Από τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί για την ομάδα μας, ανοικτές παραμένουν οι περιπτώσεις των Προβιδάκη, Γερολέμου, Σαραμαντά και Απόστολου Σκόνδρα….

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>