Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”


Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στον ΠΑΣ Λαμία, με την ομάδα να συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις εξελίξεις να είναι αρκετές τις τελευταίες ημέρες. Στο επίκεντρο βρίσκεται η ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και η αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών που μπορούν να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Διπλό Μαρκαρισμα», μάλιστα, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις τόσο στο έμψυχο δυναμικό όσο και στο τεχνικό επιτελείο.
Επιστρέφει στα κυανόλευκα ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης
Ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται κοντά σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του Αλέξανδρου Καψαλιάρη στα κυανόλευκα, έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του όπως αποκάλυψε χθες (24/8) η εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7.
Ο νεαρός τερματοφύλακας προπονείται ήδη κανονικά με την ομάδα και, εφόσον δεν προκύψει κάποια αλλαγή τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να επιστρέψει στον σύλλογο που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.
Ο Καψαλιάρης αποτελεί ένα παιδί των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Λαμία και στις 3 Σεπτεμβρίου 2024 είχε γράψει τη δική του ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο σε ηλικία μόλις 16 ετών και 4 μηνών. Μάλιστα, τότε έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΣ Λαμία που υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή, καθώς στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στην αναμέτρηση με την Athens Kallithea. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 91ο λεπτό και, σε ηλικία 17 ετών, 1 μήνα και 12 ημερών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη Super League, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του Δημήτρη Τσιάκα.
Ανατροπή και προς παραμονή ο Μωράτης
Την ίδια ώρα, φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή και στην υπόθεση του προπονητή τερματοφυλάκων, Ποσειδώνα Μωράτη.
Ο Μωράτης δεν βρισκόταν στο αρχικό πλάνο της προετοιμασίας, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν και πλέον είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Λαμία και να συνεχίσει να δουλεύει με τους τερματοφύλακες της ομάδας.
Δοκιμές νεαρών παικτών από Φθιώτιδα και όχι μόνο
Παράλληλα, ο ΠΑΣ Λαμία συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στελέχωση του ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται δοκιμές παικτών τόσο από τη Φθιώτιδα όσο και από άλλες περιοχές, με στόχο να εντοπιστούν ταλέντα που μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα και να αποτελέσουν επενδύσεις για το μέλλον.
Η επιστροφή του Καψαλιάρη, η πιθανή παραμονή του Μωράτη και οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών συνθέτουν ένα σκηνικό σημαντικών εξελίξεων στον ΠΑΣ Λαμία, με το βλέμμα πλέον να στρέφεται στις επόμενες ημέρες και στις οριστικές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Από τον ΠΑΣ Λαμία στον Αίολο ο Ντούβας


Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Α.Σ. Αίολος 2025, ο οποίος ενισχύει το ρόστερ του με την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού Γιάννη Ντούβα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Σταυρού στη Γ’ Εθνική, πριν επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία και ενταχθεί στην ανδρική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν επίσης στη Γ’ Εθνική.
Ο Αίολος 2025 προσθέτει έτσι στο δυναμικό του έναν νεαρό αμυντικό με εμπειρίες από εθνική κατηγορία και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.
Η ανακοίνωση του Α.Σ. Αίολος 2025:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Α.Σ. Αίολος 2025 ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού Γιάννη Ντούβα.
Ο Γιάννης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία, όπου αγωνίστηκε διαδοχικά στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19, αποκτώντας σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις.
Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Σταυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πριν επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία και ενταχθεί στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν επίσης στη Γ’ Εθνική.
Με την απόκτηση του Γιάννη Ντούβα, η ομάδα μας προσθέτει στο δυναμικό της έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με εμπειρίες από εθνική κατηγορία και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.
Η διοίκηση του Α.Σ. Αίολος 2025 καλωσορίζει τον Γιάννη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κιτρινόμπλε.
Εκ μέρους της διοίκησης,
Παναγιώτης Καραγιάννης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Social Media
Α.Σ. Αίολος 2025
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος
-




Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα εντός έδρας με Κατσαντώνη Αγράφων για τον ΠΑΣ Λαμία – Στις 27/9 η σέντρα
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Kύπελλο Ερασιτεχνών: Με AO Nέας Αρτάκης ο ΠΑΣ Λαμία στην Α’ Φάση – Αναλυτικά τα ζευγάρια
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid| Ζαχαρόπουλος : “Ικανοποιημένος από την διάθεση – έχουμε αρκετή δουλειά”































