Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Σε προχωρημένες συζητήσεις με Ταραγόνα ο Μούλα!

Published

on

Μετά τον Ματίας Ακούνια ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία, σειρά φαίνεται πως παίρνει και ο Άλεξ Μούλα!

Ο Ισπανός εξτρέμ δεν φαίνεται πως υπολογίζεται μιας και δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα το πρώτο εξάμηνο του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα να εξετάζει τις επλογές του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, πέρα από την Μάλαγα, η οποία αποτελεί πάντα επιλογή για τον ίδιο λόγω του παρελθόντος του, υπάρχει ενδιαφέρον και από ακόμη μία ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσσου!

Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει πως η Ταραγόνα, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μούλα, προκειμένου να συνεργαστούν οι δύο πλευρές!

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα!

 

Η Ταραγόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πρώτο γκρουπ της 3ης εθνικής κατηγορίας και διεκδικεί την άνοδο!

Μοναδικό πρόβλημα για την εν λόγω μεταγραφή, είναι ο περιορισμός των κινήσεων της ομάδας, κάτι για το οποίο υπάρχει λύση, “κατεβάζοντας” έναν τερματοφύλακα στη 2η ομάδα για να υπάρξει χώρος για τον Ισπανό!

 

Το αινιγματικό Post του ποδοσφαιριστή!

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Ισπανός προχώρησε σε ένα αινιγματικό ποστ στο Ινσταγκραμ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του από παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία σε ασπρόμαυρο, συνοδεύοντας την με το μήνυμα “Τα καλύτερα έρχονται”

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Mula (@alexmula7)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Επίσημο! Όγδοη προσθήκη ο Τσιμπόλα για τον ΠΑΣ Λαμία

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα ο Άαρον Τσιμπόλα, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα βρέθηκε στη πόλη για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του!

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (02/01/1995) Κονγκολέζο με βρετανικό διαβατήριο, μέσο, Aaron Tshibola, που από το 2023 αγωνιζόταν στη Χάτα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου την περσινή χρονιά είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο έμπειρος μέσος μεγάλωσε στην Αγγλία και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρέντινγκ φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε ακόμη σε Χάρτπουλ, Άστον Βίλα, Νότιγχαμ Φόρεστ, ΜΚ Ντονς, Κιλμάρνοκ, Μπέβερεν, Ντεπορτίβο Άβες και Γκεντσλερμπιρλίγκι, πριν μετακομίσει στην Κύπρο για την ΑΕ Λεμεσού το 2022.

Έχει υπάρξει 16 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κονγκό και έχει σκοράρει μία, ενώ επίσης έχει μία συμμετοχή στην Κ18 της Αγγλίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή