Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Συνεχίζει στο ΑΠΟΕΛ ο Φετφατζίδης / Σενάριο για Κλωναρίδη


Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποχώρησε από τη Σπαλ και το όνομά του έπαιξε για τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά το ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως είναι η ομάδα που κέρδισε την υπογραφή του, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης του συλλόγου!
«Ο Γιάννης Φετφατζίδης υπέγραψε χθες. Υπάρχει συμφωνία με ακόμα δύο παίκτες», είπε ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ.
Στην Κύπρο για πρώτη φορά στην καριέρα του, λοιπόν, θα παίξει ο Φετφατζίδης, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν που πέρασε έπαιξε στην ιταλική Σπαλ (13 συμμετοχές, 1 γκολ, μία ασίστ στη Serie B), ενώ στο πρώτο μισό ήταν στην Αλ Σαϊλίγια στο Κατάρ και είχε 7 ματς, 1 γκολ και 1 ασίστ. Σε ό,τι αφορά την Εθνική, ο «Φέτφα» μετράει 27 συμμετοχές και 3 γκολ, αλλά το τελευταίο του ματς ήταν το 2019.
Ο Φετφατζίδης φυσικά έχει παίξει ακόμα σε Ολυμπιακό, Τζένοα, Άρη, Αλ Αχλί. Ο Πετρίδης, μάλιστα, είπε ότι οι νέες προσθήκες που θα γίνουν δεν θα ξεπερνούν σε ετήσιες αποδοχές τις 200.000-220.000 ευρώ. Επιπλέον, οι μεταγραφές δεν θα είναι πάρα πολλές λόγω οικονομικής στενότητας από τις αποζημιώσεις ποδοσφαιριστών.
Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες έπαιξε το όνομά του για τη Λαμία. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα» από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7, η Λαμία είχε επαφές με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Άρη, ωστόσο το θέμα “πάγωσε” με το ΑΠΟΕΛ να τον κάνει δικό του!
Από εκεί και έπειτα ο ΠΑΣ Λαμία, θα κινηθεί δεδομένα για 2 εξτρέμ με το sportime να αναφέρει σήμερα πως στους κυανόλευκους έχει προταθεί μεταξύ άλλων καιο Βίκτωρας Κλωναρίδης!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Επιβεβαίωση! Στον ΠΑΣ Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος


Την απόκτηση του Δημήτρη Ράμμου, υιού του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΠΑΣ Λαμία Ηλία Ράμμου, ανακοίνωσε η διοίκηση των κυανόλευκων επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ της εκπομπής “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7!
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Δημήτρη Ράμμο.
Ο Δημήτρης, που είναι 22 ετών (11/10/2004) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, φορούσε μέχρι πρότινος την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι γιος του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Ηλία Ράμμου.
Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος
-




Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα εντός έδρας με Κατσαντώνη Αγράφων για τον ΠΑΣ Λαμία – Στις 27/9 η σέντρα
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας ο Λάππας – Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Γ’ Εθνική: Όλες οι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα – Κλήρωση, σέντρα και νέο σύστημα playoffs
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Kύπελλο Ερασιτεχνών: Με AO Nέας Αρτάκης ο ΠΑΣ Λαμία στην Α’ Φάση – Αναλυτικά τα ζευγάρια
-




Το «αντίο» του Βασίλη Τρούμπουλου στον ΠΑΣ Λαμία: «Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ευχαριστώ για όλα»
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Τσιάκας – Συνεχίζει στο Αιγάλεω
-




Τίτλοι τέλους και για τον Βασίλη Γιώτη στον ΠΑΣ Λαμία – Το συγκινητικό «αντίο»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία
-




Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης




































