Ακολουθήστε μας

Ράδιο Λαμία

«Μεταμεσονύχτιο» Τρίο Μπελκάντο… με ΠΑΣ Λαμία και αρκετό παρασκήνιο!(vid)

Τίμια εκπομπούλα είχε χθες το Τρίο Μπελκάντο… με τον ΠΑΣ Λαμία να είναι το βασικό θέμα συζήτησης αλλά είχαμε και το παρασκήνιό μας!

Lamiara

Μεταμεσονύχτιο» Τρίο Μπελκάντο. Νταξ οκ, όχι ακριβώς μεταμεσονύχτιο αλλά για πρώτη φορά η αθλητική εκπομπή του Ράδιο Λαμία έπαιξε αργά το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία με 2-0 επί του Παναιτωλικού! Και είχαμε πολλά να πούμε!

Δείτε όλη την εκπομπή εδώ:

Μεταγραφές

Τριο Μπελκάντο: Από όλα είχε η χθεσινή εκπομπή, αξιολόγηση Πετράκη, άνοδος ΑΟΛ αλλά και μεταγραφικό για την Λαμία

Η χθεσινή καλοκαιρινή εκπομπή του Τρίο Μπελκάντο, αποχαιρέτησε επί της ουσίας την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία η οποία και επίσημα έφυγε για διακοπές!

Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τον τελευταίο αγώνα της ομάδας, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ κουβέντα-αξιόλογηση έγινε και τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του νεαρού προπονητή του ΠΑΣ, Γιώργου Πετράκη.

Φυσικά, αναφερθήκαμε στα μεταγραφικά της ομάδας, όπως Μπλάζιτς για παράδειγμα, αλλά σχολιάσαμε και άλλα δημοσιεύματα του τύπου… επιστροφή Μπάμπη Τεννέ.

Μεγάλο κομμάτι της εκπομπής αφιερώθηκε και στον ΑΟ Λαμίας, ο οποίος από το χρόνου θα αγωνίζεται στα σαλόνια της VolleyLeague, ενώ κουβέντα έγινε και για το πως κινούνται οι ομάδες της Φθιώτιδας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Αν δεν είδες ή άκουσες την χθεσινή εκπομπή 20/7 μπορείς να την δεις εδώ

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>