Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Μία ταράτσα για δύο (pics)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίσσεται από την αρχή της αναμέτρησης έξω από το γήπεδο της Λαμίας με φιλάθλους τόσο της Λαμίας όσο και του Ολυμπιακού να βρίσκονται στο ίδιο σημείο την ώρα που οι δυνάμεις της αστυνομίας είναι μη επαρκείς.

Οι φίλαθλοι της Λαμίας που δεν είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας το προηγούμενο διάστημα μαζεύτηκαν από νωρίς στο γνωστό….ταρατσάκι προκειμένου να συνδράμουν από εκεί, όπως τα δύο τελευταία χρόνια στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Την ίδια ώρα οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, μαζεύτηκαν έξω από το γήπεδο προκειμένου να εισέλθουν σε αυτό για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους.

Η είσοδος προφανώς και δεν τους επετράπη με αποτέλεσμα να βρεθούν στο σημείο που βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Λαμίας.

Ξεκρέμασαν τα πανιά τους, πήραν τις θέσεις τους, άναψαν καπνογόνα και όλα αυτά υπό ελάχιστη εποπτεία της αστυνομίας.

Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί αν στην ένταση της αναμέτρησης τα πνεύματα οξυνθούν ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή