Ακολουθήστε μας

Ερασιτέχνης

Νέος μέλος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία ο Ηλίας Σανίδας! (pic)

Lamiara

Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Αδειοδοτήθηκε το Χαλκιοπούλειο για έδρα του ΠΑΣ Λαμία Futsal!

Lamiara

Στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γήπεδο της πόλης θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν το νεοσύστατο τμήμα futsal του συλλόγου όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία!

Ο Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (Π.Ε.Π.Σ.Σ.) κ. Νικόλαος Αυλωνίτης παρέστη στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας,  και ενέκρινε την αδειοδότηση για το νεοσύστατο τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας.

 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία:

 

Περισσότερα

Ερασιτέχνης

Μέλος του Ερασιτέχνη και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος!

Lamiara

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Νικολάου Τσιλαλή με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο στο Δημαρχείο της πόλης μας.

     Ο Δήμαρχος Λαμιέων αφού κατόπιν επιθυμίας του εγγράφηκε ως μέλος του συλλόγου μας, ενημερώθηκε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του σωματείου μας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

     Ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο γιατί παρά το φορτωμένο εδώ και ημέρες πρόγραμμά του, δέχθηκε αμέσως να μας συναντήσει, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. που λόγω υγειονομικών μέτρων δεν κατέστη δυνατόν να παραστούν, ενώ από τη συνάντηση φάνηκε ότι ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στηριζόμενος πρωτίστως στα μέλη του αλλά και με τη βοήθεια του Δήμου Λαμιέων θα γιγαντωθεί και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταστεί το πολυαθλητικότερο σωματείο της περιοχής μας.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

ClickInSite.GR

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>