



Νέα
Νικολόπουλος: “Άλλαξε την ποδοσφαιρική νοοτροπία μας ο Γρηγορίου – Όνειρο που έγινε πραγματικότητα η κλήση στην Εθνική
Για το σημερινό παιχνίδι, την 2η συμμετοχή του στο φεετινό πρωτάθλημα, τον Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και την κλήση του στην Εθνική Νέων μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Λαμίας, Κώστας Νικολόπουλος.
Αναλυτικά δήλωσε:
Ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ωστόσο πλέον αφήνουμε πίσω αυτή την ήττα, περνάει στο παρελθόν και σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης με την Λάρισα που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Όσον αφορά το ροτέισον το οποίο έγινε, δεν έχει διαφορά για εμάς ποιος θα παίξει και ποιος θα μείνει στον πάγκο. Μέσα στην ομάδα είμαστε όλοι ίσοι και ο προπονητής κρίνει.
Για τα παιχνίδια που έρχονται και τον Μιχάλη Γρηγορίου: Όλα τα ματς είναι σημαντικά για εμάς αλλά τα παιχνίδια με Λάρισα και ΠΑΣ είναι 6 βαθμοί που πρέπει να τους πάρουμε για να φτάσουμε στην παραμονή στην κατηγορία. Ο κόουτς άλλαξε τ0 κλίμα στην ομάδα και την ποδοσφαιρική μας νοοτροπία κάτι που μας βοήθησε αρκετά ώστε να καταφέρουμε ότι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής.
Για την 2η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα: Είναι σημαντικός στόχος για εμένα να παίρνω συμμετοχές. Από μικρό παιδί είχα όνειρο να παίξω με την πρώτη ομάδα της Λαμίας. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να μαζεύω συμμετοχές, ανάλογα με το τι πιστεύει καλύτερο ο κόουτς για εμένα και κυρίως για την ομάδα.
Για την κλήση στην Εθνική Νέων: Είναι ένα μεγάλο όνειρο για εμένα το οποίο έγινε πραγματικότητα. Θα πάω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να καταφέρω να ενσωματωθώ στην Εθνική ενόψει των προκριματικών
Απόδοση Δηλώσεων: Lamiara.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας







