Νέα
O Μπανγκουρά και η φανέλα με το 19! (pics)
Oι προκάτοχοί του και οι επιδόσεις τους με τα κυανόλευκα…


Μπορεί ο Λας Μπανγκουρά να μην πρόλαβε να κάνει το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είχε αποφασίσει ήδη για το νούμερο που θα συνοδεύει το όνομά του στη φανέλα και αυτό είναι το 19! Ποιοι ήταν όμως οι προκάτοχοί του; Πάμε να τους θυμηθούμε!
Αν ρωτήσεις κάποιον φίλαθλο της Λαμίας ποιος ποδοσφαιριστής φορούσε στο παρελθόν τη φανέλα με το “19” η απάντηση θα είναι σίγουρα “Ζοάν Τομάς”! Και όχι άδικα αφού ο Ισπανός με εκείνο το γκολ – πρόκριση μέσα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” έμεινε ανεξίτηλος στη μνήμη των φιλάθλων των κυανόλευκων. Και αυτός, και η επιβλητική φανέλα με το μεγάλο σήμα και το “19” στην πλάτη!
Δεν ήταν όμως μόνο αυτός! Αν πάμε ένα χρόνο πίσω θα θυμηθούμε τον Μπατσανά Αρμαμπούλι να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό ψαλιδάκι κόντρα στον ‘Αρη φορώντας το “19¨. Πιο πριν ήταν ο Ίσμα Σάσι που φορούσε την ίδια φανέλα, ενώ πιο πίσω από τον Τομάς η φανέλα ανήκε στον Γιάννη Παπαευθυμίου ο οποίος ωστόσο δεν είχε καταγράψει καμία επίσημη συμμετοχή εκείνη τη σεζόν.
Τη διετία 2014-2016 το “19” ήταν αμυντική υπόθεση αφού το φορούσαν κατά σειρά οι Γιάννης Σωτηράκος και Λεάντρο Πίντο.
Οι πιο παλιοί βέβαια ίσως θυμούνται το “19” στην πλάτη του Τόμας Βλτσεκ (2006-07) του Μιχάλη Μελίσση (2005-06) του Λευτέρη Βεστάκη (2007-08), του Γιάννη Καμπουρίδη (2008-09) ή ακόμη του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου (2004-05) και του Χριστόφορου Μούτσιου (2000-01)


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας







