Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός «τσεκάρει» Σουρδή – Σενάριο επιστροφής για τον πρώην τερματοφύλακα της Λαμίας

Published

on

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Λίλο, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες συμμετοχής, έχοντας μπροστά του τους Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν. Το «τριφύλλι» φέρεται να εξετάζει περιπτώσεις παικτών που μπορούν να προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις κάτω από τα δοκάρια, με φόντο και τις απαιτήσεις για παρουσία Ελλήνων στην ευρωπαϊκή λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr, στο προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Γιάννη Σουρδή, ενός ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού (2013-2017) και έχει αγωνιστεί στην Παναθηναϊκό Β την περίοδο 2021-2024, πριν συνεχίσει την πορεία του στη Λαμία.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας (ύψους 1,91 μ.) διαθέτει παραστάσεις από το εξωτερικό, έχοντας περάσει από τη Γουότφορντ και την Ουντινέζε, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ομάδες όπως η Ρίμινι. Είναι επίσης πρώην διεθνής με την Εθνική U18.

Με την προετοιμασία του Παναθηναϊκού να ξεκινάει άμεσα ενόψει Αυστρίας, η υπόθεση του Σουρδή αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα. Δεν αποκλείεται ο νεαρός πορτιέρε να φορέσει ξανά τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος, αυτή τη φορά με περισσότερες φιλοδοξίες.

Για την ευρωπαϊκή λίστα οι πράσινοι χρειάζονται Έλληνες παίκτες και γηγενείς, δηλαδή που έχουν βγει από την ακαδημία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Επιβεβαίωση! Στον ΠΑΣ Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Την απόκτηση του Δημήτρη Ράμμου, υιού του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΠΑΣ Λαμία Ηλία Ράμμου, ανακοίνωσε η διοίκηση των κυανόλευκων επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ της εκπομπής “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7!

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Δημήτρη Ράμμο.

Ο Δημήτρης, που είναι 22 ετών (11/10/2004) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, φορούσε μέχρι πρότινος την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι γιος του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Ηλία Ράμμου.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή