Νέα
Ο Προβυδάκης έκανε…resend το μήνυμα / Χειμερινή μεταγραφή εκ των έσω!


Η Λαμία άφησε γρήγορα τη νίκη με καλή εμφάνιση της Δευτέρας απέναντι στον Άρη και ταξίδεψε στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ φεύγοντας με κατεβασμένο κεφάλι, χωρίς βαθμό φωνάζοντας πως χρειάζεται ακόμη ενίσχυση.
Το πλάνο δεν βγήκε στον Μιχάλη Γρηγορίου αφού ο ΟΦΗ προηγήθηκε από ένα δώρο που άθελά του έκανε ο Αντέτζο με το χέρι – πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Στάικος παρότι ο Επασί με τα…mind games τον ψάρωσε μαντεύοντας σωστά πλευρά, όμως η δύναμη της μπάλας πήρε μέσα και το χέρι του Γάλλου κίπερ.
Η Λαμία δεν ήταν σε καλή μέρα σχεδόν σε όλους τους τομείς, η άμυνα μετά το πέναλτι είχε νευρικότητα ως το τέλος, ο Σκόνδρας δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη θέση που αγωνίστηκε έχοντας αρκετά προβλήματα, όπως προβλήματα είχαν και οι Τζανδάρης, Μπεχαράνο και Ταϊρόν, με τον Μεγιάδο να κάνει ότι θέλει στη μεσαία γραμμή. Χωρίς τον Ταϊρόν η επιθετική τριπλέτα έμοιασε αποκομμένη, ο Ρόμανιτς είχε τα τρεξίματα αλλά όχι και τις ενέργειες που περίμενε ο προπονητής του.
Δύο παίκτες κατάφεραν να ξεχωρίσουν στη σημερινή αναμέτρηση από πλευράς Λαμίας και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους Επασί και Προβυδάκη. Μπορεί ο πρώτος να δέχθηκε δύο γκολ όμως σίγουρα απέτρεψε αρκετά περισσότερα με τις επεμβάσεις του.
Όσο για τον Κώστα Προβυδάκη..Εξελίσσεται σε χειμερινή μεταγραφή εκ των έσω για την Λαμία. Για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν ο καλύτερος ίσως της ομάδας μας, με επιβλητική παρουσία τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο είχε εισηγηθεί την απόκτησή του ο Γιώργος Πετράκης προκαλώντας αρκετές…μουρμούρες είναι η αλήθεια λόγω βιογραφικού.
Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν ήταν όπως θα το ήθελε ο ίδιος, απόρροια ίσως και των αρκετών…δοκιμών σε διαφορετικές θέσεις για τον ίδιο, με την έλευση του Μπάμπη Τεννέ βρισκόταν εκτός πλάνων. Ο ίδιος δεν σταμάτησε να δουλεύει, βελτιώθηκε και αποφάσισε να μην αφήσει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε να πάει χαμένη.
Με τον Μιχάλη Γρηγορίου πλέον στον πάγκο ο Προβυδάκης πήρε φανέλα βασικού, έδειξε στο χορτάρι τις αρετές του και το μήνυμα που έστειλε την Δευτέρα κόντρα στον Άρη, επαναλήφθηκε σήμερα προς τον ίδιο παραλήπτη, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Φυσικά και έκανε λάθη, ειδικά όταν άλλαξε πλευρά έδειχνε χαμένος, δεν μιλάμε για το τέλειο παιχνίδι, όμως η αυτοπεποίθησή του και η ψυχραιμία στο παιχνίδι του όσο ήταν στη φυσική του θέση ενέπνεε μια σιγουριά…. Αυτή που χρειάζεται η Λαμία σε αυτή τη φάση…
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου





