Ακολουθήστε μας

Νέα

Ολοταχώς για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις

Από τη Δευτέρα (18/5) όλες οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν ομαδικές προπονήσεις, όπως αποφάσισαν οι υγειονομικές αρχές,  να ενταχθεί σε αυτή την ΚΥΑ, η οποία θα εγκριθεί αύριο Κυριακή (17/5)

Αρχικά οι προπονήσεις θα γίνονται απόγευμα, μιας και οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν δύσκολο το έργο των παικτών και έτσι ο Άκης Μάντζιος δε θέλει να επιβαρύνει τους οργανισμούς τους.  Το πιθανότερο είναι να πάμε πλέον με ένα γκρουπ που θα προπονείται αργά το απόγευμα.

Έτσι, με αυτές τις διαφοροποιήσεις, το προπονητικό επιτελείο των “κυανόλευκων” θα μπορεί πιο εύκολα να σχεδιάσει τον τρόπο προπόνησης και μπαίνει σε ένα πιο ομαλό μοτίβο δουλειάς, ξεπερνώντας σε ένα μεγάλο βαθμό τους περιορισμούς που υπήρχαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή