Νέα
Ώρα για ντέρμπι / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ (17:15)


Η αντεπίθεση που εξαπέλυσαν στις τελευταίες αγωνιστικές η Λαμία και η ΑΕΛ τις έφεραν να δίνουν ένα καθοριστικό παιχνίδι μεταξύ τους, στην τελευταία εκκρεμότητα πριν από την τελευταία αγωνιστική.
Όταν η Λαμία νίκησε στις 24 Φεβρουαρίου στη Λάρισα, η ΑΕΛ φάνηκε να είναι με την πλάτη στον τοίχο.
Ωστόσο οι δύο νίκες που πέτυχε στη συνέχεια, ζωντάνεψαν και πάλι τις πιθανότητές της.
Όλα τα μάτια είναι πάνω σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι.
Η Λαμία
Μετά από την ήττα της από τον Ολυμπιακό, η Λαμία έχει να δώσει δύο παιχνίδια στην έδρα της μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.
Τον παράγοντα έδρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί για να μπει στα πλέι άουτ με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.
Βρίσκεται 12η στη βαθμολογία, αλλά μπορεί να τερματίσει σε οποιαδήποτε από τις πέντε τελευταίες θέσεις, ανάλογα με τα αποτελέσματα.
Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μόλις η δεύτερη στα δέκα τελευταία παιχνίδια, με την άλλη να είναι στην Τούμπα. Είχε ηττηθεί στα 11 από τα πρώτα 14 του πρωταθλήματος!
Θα παίξει δύο παιχνίδια στην έδρα της, με ΑΕΛ και Ατρόμητο σε πέντε μέρες, αφού έχει παίξει μόνο ένα τις τελευταίες 42 μέρες. Τα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια ήταν εκτός έδρας.
Έχει κερδίσει δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της. Δεν είχε νίκη στα επτά πρώτα της σεζόν και 10 συνολικά στην έδρα της.
Η ΑΕΛ
Οι δύο νίκες που πέτυχε η ΑΕΛ σε βάρος του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ, την έφεραν σε απόσταση βολής από τη Λαμία και τον ΟΦΗ και πλέον στοχεύει να μπει στα πλέι άουτ με αυξημένες πιθανότητες παραμονής.
Κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια, αφού είχε 11 ήττες και πέντε ισοπαλίες, από τις 4 Νοεμβρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου που νίκησε και πάλι. Με τις δύο νίκες της έμεινε για πρώτη φορά αήττητη για δύο διαδοχικά παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος.
Κέρδισε το τελευταίο της παιχνίδι στο Ηράκλειο το περασμένο Σάββατο, κάνοντας νίκη εκτός έδρας μετά από τρεις και πλέον μήνες. Πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της, όσους είχε μαζέψει στα 10 πρώτα της σεζόν.
Μεταξύ τους
Έπαιξαν στις 24 Φεβρουαρίου το παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις αρχές Νοεμβρίου.
Θα γινόταν μετά το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, αν και το τελευταίο δεν αναβαλλόταν στις 6 Φεβρουαρίου.
Η Λαμία επικράτησε λοιπόν με 1-0 πριν από δύο εβδομάδες στη Λάρισα, μένοντας για έβδομο παιχνίδι στη σειρά αήττητη από την ΑΕΛ.
Η Λαμία έχει κερδίσει μόνο το ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που υποδέχτηκε την ΑΕΛ, το Φεβρουάριο του 2019. Τα δύο τελευταία ήλθαν 0-0, ενώ το πρώτο το κέρδισε η ΑΕΛ το 2017.
Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 4
Ισοπαλίες: 3
Νίκες ΑΕΛ: 1
Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 2
Νίκες ΑΕΛ: 1
Στον πρώτο γύρο
24.02.2021: ΑΕΛ – Λαμία 0-1
(41’ κεφαλιά Αραμπούλι)
Πέρσι στην κανονική περίοδο
08.02.2020: Λαμία – ΑΕΛ 0-0
Πέρσι στα πλέι άουτ
11.07.2020: Λαμία – ΑΕΛ 0-0
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου















