Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Οργανωμένοι: “Ζητούμε την άμεση απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ” (Φωτογραφία)

Published

on

Νέα ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους του ΠΑΣ Λαμία.

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν την άμεση αποχώρηση του Μπάμπη Τεννέ εξέδωσαν οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, μέσω της σελίδας τους στο Instagram “lamiahools”.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Το είπαμε μία, το είπαμε δύο, το είπαμε εκατό φορές και μάλλον δεν θέλετε να το ακούσετε. Παίρνουμε μηνύματα που λένε “μάγκες πείτε ότι θέλετε αρκεί να μην βρίζετε”. Το πράγμα αλλάζει από εδώ και πέρα, έχουμε το κάθε δικαίωμα να σας βρίζουμε, πληρώνεστε και δεν κάνετε τίποτα.

Ευχαριστούμε τον κύριο Πανουργιά όλα αυτά τα χρόνια και τα λεφτά που πρόσφερε, αλλά είναι καιρός να φύγει (όπως λέει κάθε καλοκαίρι) και να δώσει την ομάδα σε κάποιον που μπορεί να την βοηθήσει οικονομικά.

Επίσης ξαναζητούμε την άμεση αποχώρηση του κυρίου Μπάμπη Τεννέ. Όσον αφορά τους παίκτες, τους ενημερώνουμε ότι του χρόνου θα παίζουμε με το Λιανοκλάδι, οπότε δεν χρειάζεται να ανησχυούν για μισθούς κλπ. Θα μαζέψουμε εμείς λεφτά να πληρωθούν όλοι.

Μόνο ντροπή φέτος! Δεν είστε Λαμία, είστε μια εταιρία που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964. Η ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ»!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Ροή Ειδήσεων

Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»

Θέση υπέρ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία πήραν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη στήριξή τους στα αιτήματα των παικτών για ενημέρωση σχετικά με τα δεδουλευμένα τους και το μέλλον του συλλόγου.

Οι φίλοι της Λαμίας αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές τη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία με ελάχιστους διαθέσιμους παίκτες, αλλά κατάφερε να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος, χάνοντάς τον για μόλις έναν βαθμό.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως οι ποδοσφαιριστές ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή ξεκάθαρες απαντήσεις για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ Λαμία, ενώ καλούν τη διοίκηση να δώσει άμεσα σαφή εικόνα για τον σχεδιασμό και τις οικονομικές εκκρεμότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων:

«Ως οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία, στεκόμαστε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας και στηρίζουμε απόλυτα το δίκαιο αίτημά τους για άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις.

Οι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας τη φετινή χρονιά απέδειξαν στην πράξη τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για το σήμα. Ξεκίνησαν την προετοιμασία με μόλις 8 άτομα και χωρίς καν τερματοφύλακα, όμως με σκληρή δουλειά, αυταπάρνηση και πίστη κατάφεραν να κρατήσουν τον ΠΑΣ Λαμία πρωταγωνιστή μέχρι το τέλος, χάνοντας το πρωτάθλημα για έναν μόλις βαθμό.

Σήμερα, πέρα από το ζήτημα των δεδουλευμένων τους, οι ποδοσφαιριστές ζητούν το αυτονόητο: να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς έχουν ήδη προτάσεις από άλλους συλλόγους, η επιθυμία τους είναι να παραμείνουν στον ΠΑΣ Λαμία, αρκεί να υπάρξει σαφής ενημέρωση για το μέλλον.

Ως φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία, ζητάμε κι εμείς τις ίδιες απαντήσεις με τους ποδοσφαιριστές μας. Άμεσα. Για τα δεδουλευμένα τους, για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας και για το μέλλον της ομάδας που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.

ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή