



Νέα
Οριστικό! Στις 10/3 το Λαμία – ΑΕΛ
Για την Τετάρτη 10 Μαρτίου το απόγευμα ορίστηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League το παιχνίδι της Λαμίας με τη Λάρισα της 21ης αγωνιστικής όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα το lamiara.gr
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 34/23.02.2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, ορίζεται την Τετάρτη 10.03.2021 και ώρα 17:15», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-






ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-






Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-






Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση









