ΠΑΣ Λαμία
Παντζιαράς: Δεν θα είναι περαστικοί Σιμόνι και Δοϊρανλής


Ο Ανδρέας Παντζιαράς μίλησε αποκλειστικά στο monobala.gr για τις δύο μεταγραφικές κινήσεις της Λαμίας, αυτή του Γιάννη Δοϊρανλή, αλλά και του Άλμπερτ Σιμόνι. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί στο παρελθόν υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος τους πίστεψε και τους στήριξε για να φτάσουν σήμερα να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.
Ο 48χρονος τεχνικός ανέφερε ότι ο Δοϊρανλής είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, ενώ μας παρουσίασε και το αγωνιστικό προφίλ του. Από την άλλη για τον Σιμόνι τόνισε ότι είναι ένας επιθετικός που θα μπορέσει να γράψει τη δική του ιστορία στην Superleague.
Αναλυτικά όσα είπε ο πολύπειρος τεχνικός:
Για τον Δοϊρανλή:«Ένα παιδί που έχει πάρει από πολύ μικρός τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου αγωνιζόμενος και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αλλά το μεγαλύτερό του κέρδος ήταν η εισαγωγή του στις ακαδημίες του Μακεδονικού. Εμείς του δείξαμε εμπιστοσύνη και στα 17 του τον ρίξαμε στα βαθιά και έκανε περίπου 50 συμμετοχές ως βασικός στη Γ’ Εθνική.
Πρόκειται για έναν ευφυή μέσο, αριστεροπόδαρο, με άριστα τρεξίματα που αρέσκεται στο να παίζει περισσότερο με κάθετες πάσες. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και από πολύ μικρός είχε ως όνειρο να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία και νομίζω ότι πήρε αυτό που αξίζει, μετά τις πολλές συμμετοχές και τις εμφανίσεις που έκανε με την φανέλα του Ηρακλή, όπου για αυτόν ήταν ένα μεγάλο σκαλοπάτι, ένα μεγάλο… σχολείο».
Για τον Σιμόνι: «Έχω συνεργαστεί μαζί του σε δυο ομάδες. Έχουμε άριστη σχέση. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή μάλιστα του στάθηκα διπλά. Είναι μέσα στους τρεις αγαπημένους μου παίκτες.
Ένας χαρισματικός σκόρερ, το δείχνουν και τα στατιστικά του αλώστε. Ένας σύγχρονος φορ με πολύ ταχύτητα και εκτελεστική δεινότητα, με γρήγορες εκτελέσεις και καλές δρομικές κινήσεις τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς. Ένα παιδί με τρομερή πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Νομίζω ότι αν του δοθεί χρόνος στη Λαμία, γιατί η θέση του φορ είναι δύσκολη, θα δικαιώσει γρήγορα τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους».
Για τα στοιχεία που θα προσδώσουν στο παιχνίδι των Φθιωτών: «Ο Δοϊρανλής αρέσκεται στο να παίζει κάθετο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Προσπαθεί να ελέγχει τον ρυθμό της ομάδας του, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Δεν θα κάνει φαντεζί πράγματα στο γήπεδο, αλλά πολύ σπάνια θα κάνει και λάθος.
Ο Σιμόνι θα πρεσάρει τον αντίπαλο, θα πάει με δύναμη στις φάσεις, θα παίξει γρήγορο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, αλλά πάνω από όλα έχει πολύ μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και γρήγορες εκτελέσεις».
Για το γεγονός πως θα πρέπει να καλύψουν το κενό που άφησαν οι δύο πρωταγωνιστές της Λαμίας την περσινή σεζόν, Σλίβκα και Καρλίτος και αν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας: «Σιγουρά η μετάβαση από τη δεύτερη εθνική στην πρώτη έχει μεγάλη διαφορά. Θα χρειαστούν λίγο παραπάνω χρόνο από κάποιους άλλους παίκτες. Αλλά το ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες είναι ίδιο.
Η θέληση των παιδιών θα είναι για αυτούς ένα πολύ μεγάλο όπλο για να μπορέσουν να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στα «θέλω» της Super League και μέσα από τα φιλικά θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τις ικανότητες τους για να δείξουν στον προπονητή ότι δε θα είναι περαστικοί από την Α’ Εθνική αλλά ότι θα μείνουν».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός: Ο Τσιντζάς σφυρίζει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής
Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Φθιώτιδας.


Τους διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ), με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται τον Φωκικό την Κυριακή, στις 16:00.
Την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσιντζάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Αναστάσιο Μακρόπουλο, επίσης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θεόδωρος Καραμπούλας της ΕΠΣ Λάρισας.
Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αγωνιστική τους παρουσία και στην προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους.
Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του 5ου ομίλου, ο Κηφισσός θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στις 13:00, ενώ ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Η Θήβα θα παίξει με τον ΑΟ Καρύστου, ενώ ο Αστέρας Λιανοκλαδίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Άγραφα.
Αναλυτικά οι ορισμοί:
- ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός (16:00): Κωνσταντίνος Τσιντζάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Αναστάσιο Μακρόπουλο. Παρατηρητής: Θεόδωρος Καραμπούλας (ΕΠΣ Λάρισας).
- Κηφισσός – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (13:00): Δημήτριος Μαργιόλας (ΕΠΣ Καρδίτσας).
- Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Αναγέννηση Σχηματαρίου (16:00): Δημήτριος Γιαλικάρης (ΕΠΣ Αθηνών).
- Θήβα – ΑΟ Καρύστου (16:00): Εμμανουήλ Νικολαΐδης (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής).
- Άγραφα – Αστέρας Σταυρού (16:00): Παναγιώτης Ζύγας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-






Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι διαιτητές του ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Κυανόλευκος και επίσημα ο Θωμάς Αρσενίδης
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό
-




ΑΟ Νέας Αρτάκης: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία με υψηλές βλέψεις και ενισχυμένο ρόστερ
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ




























