Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Παπαδόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Ατυχές για τον διαιτητή το πέναλτι»

Το παράπονό του για το πέναλτι που κέρδισε στον χθεσινό αγώνα η Λαμία (2-2) εξέφρασε ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα, ομολόγησε πως δεν έχει καταφέρει όσα προσδοκούσε μέχρι τώρα στην καριέρα του.

Αναλυτικά, ο 30χρονος γκολκίπερ μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-το χθεσινό 2-2 με τη Λαμία: «Προηγηθήκαμε και δεν οπισθοχωρήσαμε. Σε κάθε γήπεδο πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παράξουμε ποδόσφαιρο. Με ένα ατυχές πέναλτι, όχι από τον συμπαίκτη μου αλλά από τον διαιτητή, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι. Στο γκολ του Τσούκαλου δεν είχα ορατότητα. Περίμενα το σουτ, αλλά είδα τελευταία στιγμή την μπάλα γιατί είχε πολλά σώματα μπροστά και πέρασε κάτω από τα πόδια ενός παίκτη».

-τις άδειες κερκίδες λόγω κορωνοϊού: «Τα παιχνίδια είναι σαν φιλικά. Λείπεις ο ρυθμός και η ένταση που φέρνει ο κόσμος στην κερκίδα. Το ποδόσφαιρο παίζεται για τους θεατές, όταν απουσιάζουν λείπει το μισό κομμάτι της ομορφιάς του».

-τη διατήρηση του κορμού στον Αστέρα: «Παίζει τεράστιο ρόλο. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε καλύτερους αυτοματισμούς. Έχουμε έναν κορμό από πέρσι και έχουν προστεθεί λίγοι καλοί παίκτες ακόμη».

-τους Έλληνες γκολκίπερ: «Οι Έλληνες τερματοφύλακες έχουν ανέβει επίπεδο. Το βλέπετε και στην Εθνική, όπου υπάρχουν 4-5 παιδιά που διεκδικούν τη θέση».

-την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Εννοείται πως έχουμε αγωνία, βρισκόμαστε σε έναν υγειονομικό πόλεμο. Είχαμε και τρία κρούσματα στην ομάδα. Ευτυχώς ο Αστέρας τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα και το περιορίσαμε, ώστε να μην υπάρχει διασπορά στην ομάδα. Κάνουμε 2-3 τεστ την εβδομάδα, αλλά πάντα υπάρχει κίνδυνος γιατί ερχόμαστε σε επαφή με τόσο κόσμο».

-την καριέρα του: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, θεωρώ πως μπορούσα να πετύχω πολύ περισσότερα. Το λάθος μου ήταν ότι λειτουργούσα πολύ αυθόρμητα. Με ενοχλούσε όταν δεν έπαιζα, ήθελα να νιώσω σημαντικός σε μια ομάδα».

-το πέρασμα από τη Φορτούνα: «Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως ήθελα. Είχα δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες μπροστά μου, ο ένας πήρε μεταγραφή αργότερα στη Σάλκε και ο άλλος ήταν ο βασικός της εθνικής Αυστρίας».

-τη θητεία του στον Πανιώνιο: «Ήταν σωστή η επιλογή να πάω. Δέθηκα με την ομάδα και λείπει από την Super League. Όμως υπήρχαν πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως. Πάντως είχαμε φτιάξει μια καλή παρέα και αποδίδαμε καλά στο γήπεδο».

-τον Αστέρα: «Είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει φτιάξει ένα περιβάλλον εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα για τον ποδοσφαιριστή. Είναι η ομάδα που με έχει καθιερώσει ως βασικό».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα

Επεισοδιακό ήταν το ματς της Ελασσόνας στη Λαμία, που έληξε 1-1 και διατηρεί στην κορυφή την ομάδα της Λάρισας, στον Γ΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έχοντας την ευκαιρία τη Μ. Τετάρτη (8/4) εντός με τον Αστέρα Σταυρού να πάρει το πρωτάθλημα και να μπει στη γ΄ φάση, διεκδίκησης ανόδου στη Super League 2.

Στο 72΄ υπήρξε διακοπή περίπου 6 λεπτών, με τον προπονητή του ΠΟΕ, Ηρακλή Σαραφίδη να βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, με τους «κυανόλευκους» να καταγγέλλουν ρίψη αιχμηρού αντικειμένου, κάτι σαν πρόκα και να τονίζουν ότι προτίθενται να καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής της Ελασσόνας διεκομίσθη στο νοσοκομείο και με δηλώσεις στο monobala.gr είναι καυστικός για τις συνθήκες που καταγγέλλει, κάνοντας λόγω για κάκωση κεφαλής, με το φύλλο αγώνα όπως φαίνεται να μην κάνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά για τραυματισμό από ρίψη αντικειμένου στις παρατηρήσεις.

«Δέχτηκα επικίνδυνο χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο-Έπεσα από τη ζάλη, διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Σαραφίδη: «Το αγωνιστικό σκέλος στην αναμέτρηση περνά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που συνέβη δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο και ξεπερνά κάθε όριο.

Δέχθηκα χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο (πρόκα), ένα επικίνδυνο και απαράδεκτο χτύπημα που θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρότερες συνέπειες.

Έπεσα στο έδαφος από τη ζάλη και, παρότι υπήρξε σύσταση από τον ιατρό του αγώνα να διακομιστώ άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, επέλεξα συνειδητά να παραμείνω και να φύγω μετά τη λήξη γιατί δεν έχω μάθει να ενεργώ σαν λιποτάκτης.

Και όλα αυτά ενώ δεν μπορούσα καν να καθοδηγήσω στη συνέχεια του αγώνα την ομάδα μου. Στη λήξη διακομίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής.

Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια αυτών των αλητών που βρωμίζουν με την παρουσία τους τα ελληνικά γήπεδα».

«Να ταυτοποιηθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός της Ελασσόνας: «Αναμένω από τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ταυτοποίηση και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε χώρο βίας. Ταυτόχρονα, διάβασα σε ορισμένα ανυπόστατα δημοσιεύματα ότι δήθεν προχώρησα σε χειρονομίες προς τους οπαδούς της Λαμίας.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, επί 90 λεπτά δεχόμασταν χυδαίες ύβρεις και το μοναδικό ”έγκλημα” που κάναμε ήταν να πανηγυρίσουμε το γκολ της ισοφάρισης».

«Δίκαια στην κορυφή και αήττητοι εδώ και 15 αγώνες»

Για να καταλήξει ο ίδιος: «Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, έβγαλαν αντίδραση, χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται δίκαια στην κορυφή και παραμένει αήττητη εδώ και 15 συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε έναν τελευταίο αγώνα μπροστά μας και θα μιλήσουμε εκεί που μιλάμε πάντα σε αντίθεση με άλλους. Ενωμένοι και μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή