Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Παπαδόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Ατυχές για τον διαιτητή το πέναλτι»

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το παράπονό του για το πέναλτι που κέρδισε στον χθεσινό αγώνα η Λαμία (2-2) εξέφρασε ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα, ομολόγησε πως δεν έχει καταφέρει όσα προσδοκούσε μέχρι τώρα στην καριέρα του.

Αναλυτικά, ο 30χρονος γκολκίπερ μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-το χθεσινό 2-2 με τη Λαμία: «Προηγηθήκαμε και δεν οπισθοχωρήσαμε. Σε κάθε γήπεδο πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παράξουμε ποδόσφαιρο. Με ένα ατυχές πέναλτι, όχι από τον συμπαίκτη μου αλλά από τον διαιτητή, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι. Στο γκολ του Τσούκαλου δεν είχα ορατότητα. Περίμενα το σουτ, αλλά είδα τελευταία στιγμή την μπάλα γιατί είχε πολλά σώματα μπροστά και πέρασε κάτω από τα πόδια ενός παίκτη».

-τις άδειες κερκίδες λόγω κορωνοϊού: «Τα παιχνίδια είναι σαν φιλικά. Λείπεις ο ρυθμός και η ένταση που φέρνει ο κόσμος στην κερκίδα. Το ποδόσφαιρο παίζεται για τους θεατές, όταν απουσιάζουν λείπει το μισό κομμάτι της ομορφιάς του».

-τη διατήρηση του κορμού στον Αστέρα: «Παίζει τεράστιο ρόλο. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε καλύτερους αυτοματισμούς. Έχουμε έναν κορμό από πέρσι και έχουν προστεθεί λίγοι καλοί παίκτες ακόμη».

-τους Έλληνες γκολκίπερ: «Οι Έλληνες τερματοφύλακες έχουν ανέβει επίπεδο. Το βλέπετε και στην Εθνική, όπου υπάρχουν 4-5 παιδιά που διεκδικούν τη θέση».

-την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Εννοείται πως έχουμε αγωνία, βρισκόμαστε σε έναν υγειονομικό πόλεμο. Είχαμε και τρία κρούσματα στην ομάδα. Ευτυχώς ο Αστέρας τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα και το περιορίσαμε, ώστε να μην υπάρχει διασπορά στην ομάδα. Κάνουμε 2-3 τεστ την εβδομάδα, αλλά πάντα υπάρχει κίνδυνος γιατί ερχόμαστε σε επαφή με τόσο κόσμο».

-την καριέρα του: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, θεωρώ πως μπορούσα να πετύχω πολύ περισσότερα. Το λάθος μου ήταν ότι λειτουργούσα πολύ αυθόρμητα. Με ενοχλούσε όταν δεν έπαιζα, ήθελα να νιώσω σημαντικός σε μια ομάδα».

-το πέρασμα από τη Φορτούνα: «Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως ήθελα. Είχα δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες μπροστά μου, ο ένας πήρε μεταγραφή αργότερα στη Σάλκε και ο άλλος ήταν ο βασικός της εθνικής Αυστρίας».

-τη θητεία του στον Πανιώνιο: «Ήταν σωστή η επιλογή να πάω. Δέθηκα με την ομάδα και λείπει από την Super League. Όμως υπήρχαν πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως. Πάντως είχαμε φτιάξει μια καλή παρέα και αποδίδαμε καλά στο γήπεδο».

-τον Αστέρα: «Είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει φτιάξει ένα περιβάλλον εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα για τον ποδοσφαιριστή. Είναι η ομάδα που με έχει καθιερώσει ως βασικό».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή