ΠΑΣ Λαμία
Παπαϊωάννου: «Από την ημέρα που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο γίνεται ένας χαμός για αυτές τις γ@μημ@ν@ς εκλογές της ΕΠΟ»


Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε εκ νέου τα παράπονα της Λαμίας από τη διαιτησία του αγώνα της με τον Πανσερραϊκό, ενώ μίλησε και για το «διαζύγιο» με τον Μαρίνο Σατσιά.
Τα παράπονά του για τη διαιτησία της χθεσινής (30/9) αναμέτρησης της Λαμίας με τον Πανσερραϊκό όπου η ομάδα του ηττήθηκε 2-1 εξέφρασε εκ νέου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μέσω των όσων είπε στο Metropolis.
Οπου ο ισχυρός άνδρας του club μίλησε και για την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία. «Φαίνεται ένας διαιτητής όταν έχει προδιάθεση ένας διαιτητής, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, να ψάξουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς από που βγαίνει ο καπνός, γιατί είναι μπόλικος, να δούμε ποιοι είναι. Δεν λέω αν ο διαιτητής είναι στημένος, αλλά να το ψάξουν, όπως και τον κάθε Παπαϊωάννου, από που μπαίνουν τα χρήματα που βάζει; Εγώ ένα ξέρω για την ζωή μου, δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα, ούτε δελτίο ξέρω να παίζω», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Μας σφυρίζει ο Τσέτσιλας με την Κηφισιά , δεν κάνει ένα καλό παιχνίδι και τον ξαναβάζουν μετά από 4 ημέρες; Για ποια ΕΠΟ μου μιλάτε; Θα φέρνουν τους ξένους για 50 χρόνια ακόμα, οι μεγάλοι θα εξασφαλίζουν όσο γίνεται το 50-50, οι μικρότεροι θα ”σφάζει” ο ένας τον άλλον».
Για την ΕΠΟ και τις εκλογές στην Ομοσπονδία ανέφερε πως «από την ημέρα που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο γίνεται ένας χαμός για αυτές τις γ@μημ@ν@ς εκλογές και ποιος θα πάρει τις ενώσεις. Εγώ και άλλοι ιδιοκτήτες ξέρω ότι θέλουν να φύγουν, τι θα γίνει τότε; Θα μείνουν οι τέσσερις μεγάλοι μόνοι τους».
Για την αλλαγή προπονητή όπου ο Μαρίνος Σατσιάς αποτελεί επί της ουσίας παρελθόν είπε ότι «δεν μας βγήκε το πλάνο προπονητή, έχει δρομολογηθεί η αλλαγή προπονητή, μιλήσαμε με τον Βόκολο, είναι καλός και εργατικός προπονητής, το καλοκαίρι φάνηκε να μην είχε βρεθεί το σημείο επαφής για να συνεχίσει».
Μετά υπογράμμισε ότι «απέναντι στον Αρη θα πάμε με νέο προπονητή, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και με τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή. Ο Αρης έχει κάνει πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσει έτσι θα πάει ψηλά στο πρωτάθλημα».
Για το γεγονός ότι πέρσι η ομάδα του είχε μία εξαιρετική πορεία και το τι μεσολάβησε φέτος σχολίασε πως «πέρσι η ομάδα είχε κάνει ένα υψηλό μπάτζετ, δεν γίνεται αν θες να κάνεις καλή ομάδα να παίρνεις 1.600.000 ότι θέση και αν τερματίσεις, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη ανεπτυγμένη χώρα. Αν θέλουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να λύσουν πραγματικά προβλήματα. Στην επαρχία μειώθηκε ο κόσμος στα γήπεδα, γιατί ο κόσμος δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με την τεχνολογία».
Κλείνοντας ρωτήθηκε τι χρειάζεται να συμβεί ώστε να αλλάξει η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά και η επαγγελματική διαιτησία θα είναι δύο τομείς που αν βελτιωθούν και γίνουν πράξη θα δώσουν λύση και θα έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και καλύτερο προϊόν».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Ο Ευαγγέλου στο ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός / Από 30€ τα εισιτήρια – Χωρίς φιλοξενούμενους


Ο Άγγελος Ευαγγέλου, διαιτητής από την Ένωση Αθηνών, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (23/2, 17:00) στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος».
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 24ης αγωνιστικής της Super League, με τον κ. Ευαγγέλου να έχει στο πλευρό του τη Γεωργία Κομισοπούλου από τα Χανιά και τον Σπήλιο Οικονόμου από την Αχαΐα ως βοηθούς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μπαλαχούτης από τον Πειραιά.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης από τις Κυκλάδες, με τον Σταύρο Τσιμεντερίδη από την Ένωση Κοζάνης ως βοηθό του.
Ξεκίνησε η προπώληση – Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς το ματς
Ο ΠΑΣ Λαμία έθεσε από σήμερα στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τις θύρες των φιλοξενούμενων, καθώς οι «πράσινοι» δεν υπέβαλαν σχετικό αίτημα. Έτσι, η αντίστοιχη κερκίδα θα παραμείνει κλειστή.
Το υπόλοιπο γήπεδο θα ανοίξει κανονικά για τους φίλους της Λαμίας, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 30€ έως 40€. Η διάθεση γίνεται τόσο από τα γραφεία της ΠΑΕ στις ώρες λειτουργίας τους όσο και ηλεκτρονικά.
Η ανακοίνωση:
Για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” την Κυριακή 23/02 και ώρα 17:00, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους τα εξής:
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά από το site της ομάδας μας tickets.lamia1964.gr μέχρι και την έναρξη του αγώνα και από τα γραφεία της ομάδας (Πλ. Ελευθερίας 3 1ος όροφος) Τρίτη 18/02, Τετάρτη 19/02, Πέμπτη 20/02 από 10:00 μέχρι 13:30, Παρασκευή 21/02 από 10:00 μέχρι 13:00 και από 18:00 μέχρι 20:00 και Σάββατο 22/02 από 10:00 μέχρι 12:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1, 2, 10, 11, 12, 14, 15,16,17: 30€
ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5,6,7: 40€
ΔΕΝ θα ανοίξει η κερκίδα των φιλοξενούμενων καθώς η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν αιτήθηκε καθόλου εισιτήρια.
*Τονίζεται ότι την Κυριακή 23/02, μέρα της αναμέτρησης με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”.
Gov.gr Wallet
H είσοδος στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.
Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).
Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.
Για παιδιά κάτω των 15 ετών που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet προσθέτοντας πρώτα το δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό. Για λοιπές περιπτώσεις ανατρέξτε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.
Για τα σώματα ασφαλείας κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης δεν πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό ταυτότητάς τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). για να προχωρήσουν τη διαδικασία.
Για τους αλλοδαπούς που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet και έχουν ξένο διαβατήριο, αγοράζουν κανονικά από την πλατφόρμα μας τον κωδικό/εισιτήριο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gov.gr Wallet επιλέγουν το πεδίο Non Greek Resident και στο επόμενο βήμα ταυτοποίησης σκανάρουν τον κωδικό/εισιτήριο (δεν επιλέγουν το Skip) και στη συνέχεια σκανάρουν με NFC το διαβατήριο τους.
Προσοχή: η επιλογή event tickets στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Gov.gr Wallet είναι μόνο για αλλοδαπούς
Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία και προσθήκη του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.
Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/ ή πατήστε εδώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
– Επειδή βάσει του νέου νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας (στοιχεία εισιτηρίου και εγγράφου ταυτοπροσωπίας απαιτείται να είναι τα ίδια).
– Απαγορεύεται η προσέλευση πέριξ του γηπέδου άνευ εισιτηρίου καθώς θα υπάρχουν προέλεγχοι.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, ελάτε έγκαιρα στο γήπεδο!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΣ Λαμία: Τελειώνει ο Φουρταδο – Τη Δευτέρα στη Λαμία ο Μπιλάλ – Τα υπόλοιπα μέτωπα!
-
Του Νίκου Μώκου: Μια ιστορική αδιαφορία και ένα γυαλί που έχει ραγίσει!
-
Mεταγραφικά: Κοντά σε συμφωνία με τον “Κομαντάντε” Τσάβες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Φαντομάδες: “Εμείς θα απέχουμε σήμερα γιατί το σπίτι μας σε άλλους νοικιάστηκε”
-
Aποκάλυψη! Τελειώνει από τον ΠΑΣ Λαμία ο Νούνιες!
-
ΠΑΣ Λαμία: Προχωρά ο σχεδιασμός για ενίσχυση και αποχωρήσεις / “Κοντά στην έξοδο ο Άνχελο Ενρίκεζ”
-
Μεταγραφικά: Μια ανάσα από Σαπρίσα ο Νούνιες – Τι είπε για τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: “Η Λαμία δίνει Φουρτάδο ως αντάλλαγμα για τον Χασάν!”
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Παπαϊωάννου: «Προκαλώ τον Γκαγκάτση να πει ποιος κάνει κουμάντο στην ΚΕΔ» (video)
-
Διπλό Μαρκάρισμα: Τα μεταγραφικά σενάρια, ο Σάμαρης και η περίπτωση Ανσαριφάρντ!
-
Μεταγραφικά: “Συμφώνησε με Ηρακλή ο Σιμόνι”
-
Μεταγραφικά: Συμφώνησε και έρχεται ο Τσάβες
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!
-
Μεταγραφικά: “Περιμένει κάτι καλύτερο ο Σόρια”