Ακολουθήστε μας

Νέα

Παπαϊωάννου: «Δίκαιη η νίκη του Άρη… αν αφαιρέσουμε τα διαιτητικά λάθη»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου σχολίασε την διαιτησία του Διαμαντόπουλου στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου σχολίασε την διαιτησία του Διαμαντόπουλου στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας μίλησε για τον αγώνα της πρεμιέρας και την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Εντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα της με τον Αρη διατηρεί η Λαμία, σε έναν αγώνα όπου ηττήθηκε 3-1. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ισχυρός άνδρας της ομάδας, μίλησε στο Metropolis για την αναμέτρηση του Σαββάτου. «Δεν είναι σοβαρό το περιβάλλον που περιπλέκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και χρόνια συμβαίνει και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Η πρώτη ομάδα έχει ένα Χ συμβόλαιο και ο τελευταίος ούτε το 10%. Εγώ βάζω από την τσέπη μου το διπλάσιο ποσό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Πριν δυο χρόνια είχε κάνει τα ίδια ο Διαμαντόπουλος στη Λαμία. Η ομάδα έχει δίκιο που φωνάζει. Ο Ρόμανιτς έχει δεχτεί αγκωνιά και έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Άρη, ο Βιγιάλμπα δέχτηκε σκαριά, τις ακυρώθηκε γκολ κι ενώ το σκορ ήταν υπέρ, τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει. Οι λεπτομέρειες κρίνουν ένα παιχνίδι. Από την αρχή περιμέναμε τέτοια διαιτησία. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Τα ίδια έγιναν στο Λαμία-Άρης το οποίο χάσαμε 3-0. Γνωρίζαμε πράγματα γι΄ αυτόν και ότι δεν θα έπαιζε 50-50. Το ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια συνεχίζονται. Αν αφαιρέσουμε τα διαιτητικά λάθη, είναι δίκαιη η νίκη του Άρη. Αν δεν θελήσουν οι μεγαλοπαράγοντες, δεν θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας. Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν αθλητικά κι όχι οπαδικά».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για τη Γ’ Εθνική και τον 5ο όμιλο, με τις τρεις ομάδες της Φθιώτιδας να ρίχνονται στη μάχη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αστέρας Σταυρού, ΑΠΣ Κηφισσός και ΠΑΣ Λαμία ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, με στόχο να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Σταυρού, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζαλαώρα, και ο ΑΠΣ Κηφισσός, με τον Βαγγέλη Λέντα στον πάγκο, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα φθιωτικό ντέρμπι στην Κάτω Τιθορέα, ενώ ο ΠΑΣ Λαμία, με τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο στην τεχνική ηγεσία, θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης».

Ντέρμπι στην Κάτω Τιθορέα


Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από πλευράς Φθιώτιδας είναι αυτό στο γήπεδο Τιθορέας, όπου ο ΑΠΣ Κηφισσός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Σταυρού.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά από τα γήπεδα της Φθιώτιδας, όμως πλέον βρίσκονται στο ίδιο πρωτάθλημα και η πρώτη τους συνάντηση στη Γ’ Εθνική αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Βαγγέλης Λέντας θα καθοδηγήσει τον ΑΠΣ Κηφισσό στην πρώτη του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Φθιώτιδας, ενώ ο Βαγγέλης Ζαλαώρας θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Αστέρα Σταυρού ως πρώτος προπονητής στη Γ’ Εθνική, καθώς έχει ήδη καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

📻 Η αναμέτρηση της Κάτω Τιθορέας θα έχει ζωντανή ενημέρωση μέσω του LamiaPolis 87,7, με τον Λάμπρο Αρναούτογλου να βρίσκεται στο γήπεδο και να μεταφέρει την εξέλιξη του φθιωτικού ντέρμπι.

Πρεμιέρα στο «Αθανάσιος Διάκος» για τον ΠΑΣ Λαμία


Την ίδια ώρα, στις 16:00, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης» στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Η ομάδα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 5ο όμιλο, μπροστά στο κοινό της, ανοίγοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα σεζόν.

 Ζωντανή ενημέρωση μέσω του LamiaPolis 87,7 θα υπάρχει και από το «Αθανάσιος Διάκος», με συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου

Σάββατο 26/09 – 16:00
Διάγορας Αγ. Παρασκευής – Νέας Αρτάκης Α.Ο.
Γήπεδο Αγ. Παρασκευής

Κυριακή 27/09 – 16:00
Φωκικός ΑΣ – Θήβα ΑΟ
Δημοτικό Γυμναστήριο Άμφισσας

Κυριακή 27/09 – 16:00
ΑΠΣ Κηφισσός – Αστέρας Σταυρού
Γήπεδο Τιθορέας

Κυριακή 27/09 – 16:00
ΠΑΣ Λαμία 1964 – Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης»
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»

Κυριακή 27/09 – 16:00
ΑΕ Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΑΟ Καρύστου
Δημοτικό Σχηματαρίου

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή