Ακολουθήστε μας

Νέα

Παπαϊωάννου σε Κούλα Χασάν: «Θα σε κάνω σταθμάρχη, θα σφυρίζετε στο Λιανοκλάδι»

Published

on

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λιγκ θα βρεθεί ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, για εξύβριση προς τον διεθνή βοηθό Κούλα Χασάν.
Σε απολογία κλήθηκε για αύριο (22/10) από το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ η Λαμία και ο μεγαλομέτοχός της Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, απευθυνόμενος στον πρώτο βοηθό διαιτητή Κούλα Χασάν του είπε: «Να δεις σήμερα το παιχνίδι σου σε βίντεο, μας γαμ…. σήμερα, του χρόνου θα σφυρίζετε στο Λιανοκλάδι, θα σε κάνω σταθμάρχη».

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο κ.Παπαϊωάννου είναι η υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς διαιτητή και οι ποινές που αντιμετωπίζει είναι πρόστιμο έως 40.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στ’ αποδυτήρια έως έξι μήνες.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή