Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Αναχωρεί για Ολλανδία και “ξεκινά το χτίσιμο”

Published

on

Για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Άλκμααρ αναχωρεί τα ξημερώματα της Δευτέρας ο ΠΑΣ Λαμία!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων της ομάδας και την διεξαγωγή φιλικών αγώνων με διεθνείς αντιπάλους.

Οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας θα αναχωρήσουν από την Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το πρωί της Δευτέρας με προορισμό το Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τους υπεύθυνους της ομάδας.

Στην Ολλανδία, ο ΠΑΣ Λαμία θα πραγματοποιήσει τις προπονήσεις του σε εγκαταστάσεις που έχουν επιλεγεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, καθώς και χώρους αναψυχής και ανακούφισης. Η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στην προπόνηση και στη στρατηγική της χωρίς περιττές διακοπές.

Πέραν των προπονήσεων, ο ΠΑΣ Λαμία έχει προγραμματίσει φιλικούς αγώνες με την V.V.C.S και τη Φόλενταμ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Αυτοί οι αγώνες θα προσφέρουν μια ευκαιρία στους παίκτες να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του διεθνούς επιπέδου ανταγωνισμού.

 

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία στην Ολλανδία αναμένεται να διαρκέσει δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκειά της, η ομάδα θα επιδιώξει να ενισχύσει τη συνεργασία των παικτών, να βελτιώσει τη φυσική τους κατάσταση και να αναπτύξει νέες τακτικές και στρατηγικές

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Κρίστοφερ Νούνιες θα ενσωματωθεί απευθείας στην Ολλανδία αφού έχει εξασφαλίσει έξτρα μέρες άδεια λόγω της συμμετοχής του στο Gold Cup.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Τσούκαλος, Παπαδόπουλος, Σαραμαντάς, Τσιλούλης, Σιμόν, Μαρτίνεθ, Τρόπουλος, Κοσέλεφ, Στάνκο, Κορνέζος, Παύλοβετς, Τόσιτς, Σλίβκα, Κοντονικός, Νούνιες, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Ακούνια, Νάγκι, Γιαννούτσος, Μάλτσι, Μουλά, Χατζηεμανουήλ, Σαντάνα

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή