Νέα
ΠΑΣ Λαμία: Ανεβάζει στροφές ο Ταϊρόν / Μια επιστροφή και μια απουσία στη σημερινή προπόνηση


Από χθες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.
Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου/ LamiaSports
Η σημερινή προπόνηση, είχε ένα καλό νέο αλλά και μερικά ερωτηματικά. Το καλό νέο είναι πως ο Θοδωρής Βασιλακάκης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.
Θυμίζουμε πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, λίγα λεπτά αφότου είχε περάσει ως αλλαγή.
Το «κακό» νέο, είναι ότι δεν προπονήθηκε σήμερα ο Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο Ισλανδός, ήταν κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όμως δεν συμμετείχε στην προπόνηση κάνοντας προφανώς θεραπείες με τους φυσικοθεραπευτές του συλλόγου.
Από την άλλη, ο Ταϊρόν, ο οποίος έχει εδώ και λίγες ημέρες επιστρέψει στο γήπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, σήμερα έτρεξε μαζί με τους βασικούς του αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ αργότερα ακολούθησε πρόγραμμα ασκήσεων υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας κ. Γεωργιάδη και του φυσικοθεραπευτή Γιώργου Δήμα.
Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την ΑΕΛ, σήμερα ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το υπόλοιπο της προετοιμασίας και χωρίς να έχουν επιβαρυνθεί επιπλέον.
Ο Κώστας Σταμούλης, έκανε σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή κ. Μπουρογιάννη.
Τέλος, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικά πρόγραμμα προπόνησης, με ασκήσεις τόσο με μπάλα όσο και χωρίς…
Στο τέλος, χωρίστηκαν και έπαιξαν οικογενειακό διπλό πάντα υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου και του Πάρη Ανδράλα.














Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας







