Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ Λαμία: Από 10€ τα εισιτήρια για Ατρόμητο / Ανοίγει θύρα φιλοξενούμενων

Published

on

Για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” την Κυριακή 12/01 και ώρα 17:00, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ωρο από το site της ομάδας μας tickets.lamia1964.gr μέχρι και την έναρξη του αγώνα και από τα γραφεία της ομάδας (Πλ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος), Τετάρτη 08/01 και Πέμπτη 09/01 από 10:00 μέχρι 13:30, Παρασκευή 10/01 από 10:00 μέχρι 13:30 από 18:00 μέχρι 20:00 και Σάββατο 11/01 από 10:00 μέχρι 13:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1, 2, 14, 15,16,17: ΚΑΝΟΝΙΚΟ10€ / ΠΑΙΔΙΚΟ (γεννημένα από το 2010 και μετά): 5€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5,6:  ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 15€ / ΠΑΙΔΙΚΟ (γεννημένα από το 2010 και μετά): 5€

ΚΕΡΚΙΔΑ 8 (ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ): 10€

*Τονίζεται ότι την Κυριακή 12/01, μέρα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Αθηνών, δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”.

Gov.gr Wallet

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για παιδιά κάτω των 15 ετών που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet προσθέτοντας πρώτα το δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό. Για λοιπές περιπτώσεις ανατρέξτε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.

Για τα σώματα ασφαλείας κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης δεν πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό ταυτότητάς τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). για να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Για τους αλλοδαπούς που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet και έχουν ξένο διαβατήριο, αγοράζουν κανονικά από την πλατφόρμα μας τον κωδικό/εισιτήριο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gov.gr Wallet επιλέγουν το πεδίο Non Greek Resident και στο επόμενο βήμα ταυτοποίησης σκανάρουν τον κωδικό/εισιτήριο (δεν επιλέγουν το Skip) και στη συνέχεια σκανάρουν με NFC το διαβατήριο τους.

Προσοχή: η επιλογή event tickets στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Gov.gr Wallet είναι μόνο για αλλοδαπούς

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία και προσθήκη του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/ ή πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
– Επειδή βάσει του νέου νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας (στοιχεία εισιτηρίου και εγγράφου ταυτοπροσωπίας απαιτείται να είναι τα ίδια).

– Απαγορεύεται η προσέλευση πέριξ του γηπέδου άνευ εισιτηρίου καθώς θα υπάρχουν προέλεγχοι.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, ελάτε έγκαιρα στο γήπεδο!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Πρόστιμο στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία!

Η Superleague έκανε γνωστές τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργανού για τις υποθέσεις που προέκυψαν στα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής.

Γνωστές έγιναν οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργανού της Superleague για την 22ηαγωνιστικής.

Η Superleague έκανε γνωστές τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργανού για τις υποθέσεις που προέκυψαν στα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Λαμία και ο Λεβαδειακός για την Κ19 του καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο.

Οι αποφάσεις:

«Αρ. Απόφ. 48/13-2-2025

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). (αγώνας της 9-2-2025 με την ΠΑΕ ASTERAS AKTOR)

Αρ. Απόφ. 47/13-2-2025»

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). (αγώνας της 8-2-2025 με την ΠΑΕ ΟΦΗ).

Αρ. Απόφ. 49/13-2-2025

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). (αγώνας της 9-2-2025 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Αρ. Απόφ. 50/13-2-2025

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). (αγώνας της 10-2-2025 με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

Αρ. Απόφ. 46/13-2-2025

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΟΦΗ

Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την 2η αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την 1η αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ. (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). (αγώνας της 8-2-2025 με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Αρ. Απόφ. 51/13-2-2025

ΠΡΟΣ 1) ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Κ19

2) Ν. ΓΚΟΥΛΗΣ (Προπονητής)

Δέχεται ότι ο 2ος εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στον Ν. ΓΚΟΥΛΗ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε’, 3 παρ. 4 περ. γ’, 10 παρ. 1 περ. β’, δ’ Ι, 11 παρ. 1, 2, 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ). (αγώνας της 9-2-2025 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ19)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή