Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ Λαμία coaches: Η δουλειά συνεχίζεται από το σπίτι (pic)

Lamiara

Mπορεί οι προπονήσεις να έχουν ανασταλεί, μπορεί το ποδοσφαιρικό μέλλον στην χώρα μας να είναι αβέβαιο ωστόσο στον ΠΑΣ Λαμία άπαντες δουλεύουν συστηματικά, στο μέτρο του εφικτού βέβαια και πάντα από το σπίτι…

Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται ατομικά και όποτε έχουν την δυνατότητα σε εξωτερικούς χώρους, η διοίκηση τρέχει από πίσω άλλα θέματα και οι προπονητές με τους γυμναστές τα της….φυσικής κατάστασης…

Σήμερα λοιπόν, όπως προκύπτει και από το…. instagram, Γιώργος Αδάμ, Γιώργος Χωριανόπουλος και Λουκάς Λούλος είχαν ένα…video conference μεταξύ τους με κυανόλευκο φυσικά φόντο…

Δείτε την φωτογραφία:

αθλητικα νεα

Νέα

Yπό το βλέμμα και την ευλογία του Μητροπολίτη Συμεών η σημερινή προπόνηση / Το δώρο του στην ομάδα

Lamiara

Yπό το βλέμμα και με την ευλογία του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των κυανόλευκων για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου βρέθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας συνεχίζοντας την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση. Εκεί βρέθηκε και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κος κος  Συμεών ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα μας να διαπρέψει στο μίνι πρωτάθλημα των 7 αγωνιστικών.

Μάλιστα ο Δεσπότης  χάρισε στην ομάδα μια εικόνα της Παναγίας, ώστε να τους φιλά και να τους έχει υπό την σκέπη της.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την παρουσία του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την  πορεία της ομάδας στις δηλώσεις του.

Στην προπόνηση βρέθηκαν τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ της ομάδας, ο Πρόεδρος Γιώργος Ποντίκας, και ο Διευθύνων Σύμβουλος Σάκης Τσικνής .

Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι τώρα, ο Άκης Μάντζιος  είχε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, εκτός από τους Γκουστάβο Ταϊρόν και Παναγιώτη Κατσίκα οι οποίοι προπονήθηκαν ατομικά.

 

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Streamhost.gr

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>