Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Έγιναν τα πρώτα τεστ / Από Πέμπτη οι προπονήσεις

Ένα από τα σημαντικά βήματα για την επάνοδο της ομάδας στις προπονήσεις πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΣ Λαμία!

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, πέρασαν από τα απαραίτητα κορονο-τέστ και πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα έτσι ώστε να χωριστούν σε γκρουπ και να αρχίσουν να προπονούνται!

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημιουργηθούν τα γκρουπ των ποδοσφαιριστών, τα οποία σύμφωνα με τις οδηγίες θα πρέπει να είναι από 6 έως 8 παίκτες και θα αρχίσουν τις προπονήσεις.

Η ημέρα που όπως όλα δείχνουν θα έχουμε την πρώτη προπόνηση της «κυανόλευκης» ομάδας μετά από αρκετό καιρό, είναι η Πέμπτη, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο ακόμη!

Να σημειώσουμε πως μπορεί οι προπονήσεις να ξεκινήσουν θεωρητικά άμεσα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που είχαν προ κορωναϊόυ οι παίκτες της Λαμίας. Η λογική λέει πως δεν θα πάρουν μπάλα στα πόδια τους από την πρώτη εβδομάδα… Αρχικά, θα ξεκινήσουν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και βάρη ενώ σε κανονικούς ρυθμούς θα πάρει κάποιο χρόνο για να επιστρέψουν!

Τέλος, να θυμήσουμε πως ο γιατρός του ΠΑΣ Λαμία, μαζί με τους άλλους 13 γιατρούς των ομάδων της SuperLeague 1, αύριο στις 11:30 έχουν τηλεδιάσκεψη με την υγειονομική επιτροπή για τα πρωτόκολλα και όλα τα θέματα σχετικά με την υγεία των παικτών και την πορεία από εδώ που πέρα!

Πηγή: LamiaSports.com

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή