Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Εκδίδει εισιτήρια για το ματς με τον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στον αγώνα με την Ατρόμητο Αθηνών  για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις 15:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” όσοι δεν έχουν κάρτα διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr με τον κάτωθι τρόπο:

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας με τη χρήση του ΑΜΚΑ τους μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά μέχρι ΔΥΟ (2) απλά εισιτήρια, συμπληρώνοντας τα ακριβή στοιχεία των φιλάθλων για τους οποίους προορίζονται τα εισιτήρια.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα είναι:

Κερκίδες: 12, 13, 14, 15 τιμή: 20€

ΔΕΝ θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο ούτε στα γραφεία της ομάδας. Η πώληση γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

Αστυνομική Ταυτότητα

Εισιτήριο

Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του ΔΑΚ (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Λαμία συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου.

Για την έκδοση του εισιτηρίου πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή