Νέα
ΠΑΣ Λαμία: Επανέλαβε και φέτος το 0/3 στο ξεκίνημα!


Για δεύτερη διαδοχική σεζόν η Λαμία αρχίζει με τρεις διαδοχικές ήττες
Δύο είναι οι ομάδες στη φετινή Super League 1 που μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν μόνο ήττες. Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία.
Ο πρώτος, μάλιστα, άλλαξε και προπονητή έχοντας σαφώς χειρότερη εικόνα και γνωρίζοντας τον έναν διασυρμό μετά τον άλλον. Στη Λαμία τα πράγματα είναι αλλιώς. Πάλεψε και τα τρία ματς. Ακόμη και στην πρεμιέρα με τον Βόλο που ήταν κάκιστη, κάπως το… μπάλωσε και έχασε με το κολακευτικό για την απόδοσή της 2-1.
Στον Ολυμπιακό έβαλε δύσκολα παρά την ήττα με 2-1, ενώ το ίδιο έγινε και με την ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ ηττήθηκε με 1-0. Ήταν ανταγωνιστική, ζόρισε την Ένωση, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι παραμένει στο μηδέν.
Το ξεκίνημά της δεν διαφέρει καθόλου από αυτό που είχε κάνει πέρυσι. Ήττα με καλή εμφάνιση τότε στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη (3-1), ήττα στη συνέχεια από τον ΟΦΗ εντός έδρας (1-2) και το 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Η πίεση για το ματς με τον Βόλο ήταν πολύ μεγάλη. Εκεί η Λαμία έχασε ξανά (1-2) και ο Γιώργος Πετράκης απολύθηκε.
Πίεση υπάρχει και τώρα. Την Κυριακή (26/9) η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Εκεί θα χρειαστεί να δείξει πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κυρίως θα πρέπει να ξεκολλήσει από το μηδέν για να μην μπει ξανά στις περσινές περιπέτειες.
πηγή: Sportime.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
ΠΑΣ Λαμία: Επιστρέφει στην αποστολή ο Φουρτάδο! / Με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο


Με στόχο τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.
Ο Θανάσης Στάικος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γκουστάβο Φουρτάδο, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 23 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στην επίθεση.
Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Δοϊρανλής και Σουρλής, ενώ εκτός για λόγους τακτικής αναμένεται να είναι και οι Τσάβες και Σάντσες.
Οι απουσίες αυτές δεν αλλάζουν τον στόχο της ομάδας, που θέλει να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής μαθηματικά, για αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η ΑΙ δημιούργησε ένα “παλάτι” για τον ΠΑΣ Λαμία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Pic | Νέος “μποναμάς” από τη FIFA για τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Παπαϊωάννου: «Χάσαμε τρία καθοριστικά ματς και νικήσαμε τον Παναθηναϊκό… Τι σου είναι το ποδόσφαιρο…»
-
Μεταγραφικό ban από τη FIFA! Απαγόρευση μεταγραφών για 3 περιόδους!
-
“….τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε…”
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!
-
Μεταγραφικά: “Περιμένει κάτι καλύτερο ο Σόρια”
-
Μεταγραφικά: “Φεύγει για το εξωτερικό ο Γκοτζαμανίδης – Κλείνει Σομποτσίνσκι”
-
Δεν υπάρχει “δεν θέλω”, υπάρχει “δεν μπορώ” / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 0-2
-
Μεταγραφικά: “Στην έξοδο Ραντόνια και Μπίκοφ”
-
Μεταγραφικά: Στη Λαμία ο Τσιμπόλα / Στο στόχαστρο και ο Σάκιτς
-
“Πρώτη” Στάικου στον ΠΑΣ Λαμία – Να προκαλέσουμε το κόσμο να μας στηρίξει στη δύσκολη προσπάθεια
-
Μεταγραφικά: Πιέζει για Ανδρούτσο ο ΠΑΣ Λαμία με….σύμμαχο τον Ολυμπιακό!