Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Πρώτο φιλικό τεστ κόντρα στον Εθνικό Άχνας

Το πρώτο φιλικό τεστ δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” κόντρα στην ομάδα του Εθνικού Άχνας από την Κύπρο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τους παίκτες του, παλιούς και νέους.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο έμπειρος κόουτς δούλεψε σε μεγάλο βαθμό το 4-2-3-1 και με αυτό το σύστημα αναμένεται να κατεβάσει τους κυανόλευκους στη σημερινή φιλική αναμέτρηση. Παράλληλα, θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Γκέντσογλου, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Μανουσάκης, Μανούσος,

Τέλος,  η αναμέτρηση δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, ωστόσο το Lamiara.gr θα σας μεταφέρει live όλα όσα συμβαίνουν στην πρώτη φιλική αναμέτρηση των κυανόλευκων.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή