Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Ροτέισον 25 ποδοσφαιριστών στην εκκίνηση της σεζόν!

ion-lam

Η Λαμία έχει ήδη χρησιμοποιήσει την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του ρόστερ της

Έχουν παιχτεί μόνο 5 αγωνιστικές στη Super League 1. Η Λαμία, όμως, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους παίκτες της.

Το κοντέρ έχει γράψει ήδη 25! Εντυπωσιακός αριθμός εάν σκεφτεί κανείς πόσο νωρίς βρισκόμαστε στη σεζόν. Βλέποντας και ποιοι δεν έχουν αγωνιστεί, κατανοεί πως ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει ρίξει στη μάχη όποιον μπορούσε με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Έπαιξαν ρόλο φυσικά και οι τραυματισμοί. Διαφορετικά ίσως δεν βλέπαμε τουλάχιστον από τώρα τον νεαρό Τρούμπουλο. Έκανε ντεμπούτο με τον Παναιτωλικό, έχει αρκετά καλά στοιχεία και ίσως αργότερα έχει κάποιες ακόμη ευκαιρίες ο 17χρονος. Παίκτες όπως ο Τσούκαλος και ο Βλαχομήτρος επίσης έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η Λαμία είναι από τις ομάδες που έχει βάλει δύο τερματοφύλακες και ενδεχομένως η μοναδική που έχει χρησιμοποιήσει όλους τους αμυντικούς της. Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Γκόλεμιτς, Βύντρα, Μαρτίνεθ, Σαραμαντάς, Σκόνδρας και Προβυδάκης έχουν παίξει. Εάν ψάχνει κανείς για εξαιρέσεις, η μοναδική που θα βρει είναι ο Μαργαρίτης.

Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο, Νούνιες και Ταϊρόν έχουν παίξει, όπως και οι Ρόμανιτς, Ελευθεριάδης, Μανούσος, Μανουσάκης, Καραμάνος και Αραμπούλι. Κάπως έτσι φτάνουμε στον εντυπωσιακό αριθμό των 25 ποδοσφαιριστών. Πρακτικά μόνο ο Μαργαρίτης δεν έχει αγωνιστεί, οι δύο νεαροί τερματοφύλακες (Πενταράκης και Τρόπουλος) και θεωρητικά ο επαγγελματίας Νικολόπουλος, ο οποίος όμως παίζει με την Κ19 της Λαμίας.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του βλέποντας το πόσο έχει ανοίξει το rotation. Από τη μία φαίνεται πως υπάρχει ένας προπονητής που δεν φοβάται και δίνει ευκαιρίες, από την άλλη και ένα ρόστερ που του δίνει αυτή τη δυνατότητα.

*Πηγή:sportime

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή