ΠΑΣ Λαμία
“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”


Ο Δημήτρης Αλτάνης αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ποδοσφαιριστών που μεγάλωσαν μέσα στις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία και φόρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού με πλήρη επίγνωση της ευθύνης και της τιμής που το συνοδεύει. Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Λαμία, δεν έκρυψε ποτέ τη σύνδεσή του με την πόλη και την ομάδα.
Το περασμένο καλοκαίρι, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο, επέστρεψε “στο σπίτι του”, δείχνοντας με την απόφασή του τη βαθιά επιθυμία να βοηθήσει ουσιαστικά. Ένας επίμονος τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί χρόνια, τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, στερώντας του την ευκαιρία να προσφέρει από νωρίς όσα ήθελε και μπορούσε.
Χθες όμως, ο Αλτάνης πάτησε ξανά το χορτάρι σε επίσημο παιχνίδι, πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση στη σεζόν. Η παρουσία του ήταν υπενθύμιση της ποιότητάς του, της διάθεσής του και του χαρακτήρα του. Πλέον μπαίνει ολοκληρωτικά στην εξίσωση του προπονητικού επιτελείου και δικαίως μπορεί να θεωρηθεί μια «μεταγραφή από μέσα», ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται να δώσει βάθος, ενέργεια και ταυτότητα στην ομάδα.
Με την επιστροφή του, ο ΠΑΣ Λαμία αποκτά ξανά έναν δικό του άνθρωπο μέσα στο γήπεδο κι αυτό, πολλές φορές, αξίζει περισσότερο κι από οποιαδήποτε εξωτερική ενίσχυση.
Δημήτρη να είσαι υγιής και να γράψεις τη δική σου ιστορία με τη φανέλα της Λαμίας
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη


Στάλθηκε στις ομάδες η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2026-2027
Στα χέρια των ομάδων βρίσκεται πλέον η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί όλες τις βασικές λεπτομέρειες που αφορούν τη νέα μορφή του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, οι δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων θα πρέπει να κατατεθούν έως και τις 3 Ιουλίου, ημερομηνία που αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.
Το αρχικό πλάνο της Ομοσπονδίας κάνει λόγο για τη δημιουργία 10 ομίλων των 12 ομάδων, ωστόσο η οριστική μορφή του πρωταθλήματος θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές που θα δηλωθούν το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα, η προκήρυξη προβλέπει πως συνολικά τέσσερις ομάδες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ 30 σύλλογοι θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Αλλαγή υπάρχει και στο κομμάτι των νεαρών ποδοσφαιριστών, καθώς καθιερώνεται η υποχρεωτική συμμετοχή δύο μικρών στην ενδεκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Συγκεκριμένα, κάθε ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιεί έναν ποδοσφαιριστή γεννημένο το 2007 και έναν γεννημένο το 2008.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τον αγωνιστικό σχεδιασμό των ομάδων, οι οποίες καλούνται πλέον να επενδύσουν ακόμη περισσότερο σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.
Η προκήρυξη:
Prokirixi_G (1)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-






Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-






Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-






Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία









