Ακολουθήστε μας

Νέα

Pics | Ντύθηκε κυανόλευκη η κερκίδα

Published

on

Tη δική τους μάχη στις εξέδρες του γηπέδου της Βέροιας είναι έτοιμοι να δώσουν στο σημερινό παιχνίδι οι φίλοι της ομάδας μας που βρίσκονται αυτή την ώρα στη πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Τα λεωφορεία από την Λαμία έχουν φτάσει και ο κόσμος παίρνει σιγά σιγά τις θέσεις του στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας, λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του πρώτου, πολύ σημαντικού αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΣ Λαμία.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της Λαμίας στο σύνολο αναμένεται να κατακλείσουν τις κερκίδες των φιλοξενούμενων και να δώσουν τον δικό τους παλμό.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή