Ακολουθήστε μας

Νέα

Πήρε την αδειοδότηση ο ΠΑΣ Λαμία!

ΠΑΣ Λαμία και Ιωνικός πήραν κανονικά άδεια γα το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. «ΟΚ» και ο Ιωνικός. «Κόπηκαν» τρεις ΠΑΕ από τη Super League 2.

Πιστοποιητικό συμμετοχής χορήγησε την Τρίτη (3/8) σε ακόμα δύο ΠΑΕ της Super League η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα το «ΟΚ» της ΕΕΑ έλαβαν οι ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και ΠΑΕ Ιωνικός εν’ όψει της συμμετοχής τους τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Τρεις ομάδες της Super League 2 έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, πιστοποιητικό έλαβαν οι ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΕ Α.Ε. Καραϊσκάκης και ΠΑΕ Ξάνθη.

Παράλληλα τρεις ΠΑΕ της SL2, «κόπηκαν» από την ΕΕΑ και είναι ΠΑΕ Θεσπρωτός, ΠΑΕ Ιάλυσος και ΠΑΕ Καβάλα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή