Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με αυτοδιοικητικούς φορείς / Π. Φώσκολος: “Προτεραιότητα οι υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ”

Lamiara

Tηλεδιάσκεψη με όλους τους αυτοδιοικητικούς φορείς  της χώρας είχε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με αντικείμενο συζήτησης τις προϋποθέσεις που επιβάλλονται για να έχουμε και πάλι αθλητική δραστηριότητα.  Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτης Φώσκολος.

Ο κος Φώσκολος τόνισε, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο facebook,  τη σπουδαιότητα τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων απ’ όλους, χωρίς εξαιρέσεις, ώστε να μην δημιουργούνται κίνδυνοι & αθέμιτοι ανταγωνισμοί. “Ο Δήμος μας εφαρμόζοντας πιστά τις ΚΥΑ & τις οδηγίες λειτούργησε υπεύθυνα και γι αυτό δεν είχε κρούσματα.” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης επεσήμανε την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών & Σωμάτων Ασφαλείας. με τον Υφυπουργό να σχολιάζει ότι το θέμα απασχολεί την Επιτροπή & εξετάζεται άμεσα & τόνισε την ανάγκη να ακαλουθηθούν πιστά τα βήματα που θα μας δώσουν την ευκαιρία να επανέλθουμε στις αθλητικές δραστηριότητες υγιείς, το συντομότερο !

Η ανάρτησή του:

Μεταγραφές

Η Ακαδημία Πούσκας ενδιαφέρετε για την απόκτηση του Ρόμανιτς!

Σημερινό δημοσίευμααναφέρει πως ο Λάζαρ Ρόμανιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της ουγγρικής ομάδας, Ακαδημία Πούσκας.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο παρακάτω απόσπασμα, ο 21χρονος Σέρβος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει η ομάδα από την Ουγγαρία και ίσως να το έχουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό.

Διαβάστε το απόσπασμα:

Η Ακαδημία Πούσκας θέλει τον Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Φθιωτών. Είναι η ίδια ομάδα που απέκτησε τον Ζοάο Νούνες από τον Παναθηναϊκό. Οι Ούγγροι επιμένουν κι αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: sport 24

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>