Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Προχωρημένες οι συζητήσεις με Χατζηστραβό

Προχωρημένες φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Ζήση Χατζηστραβού.

Ο ΠΑΣ Λαμία επιθυμεί διακαώς τη συνεργασία μαζί του και σε αυτή την υπόθεση κομβικό ρόλο παίζει ο Γιώργος Πετράκης που είχε τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ και στην ομάδα του Καραϊσκάκη.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Δικεφάλου αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον δανεισμό του παίκτη στην ομάδα μας…. Άλλωστε είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και αρκετές ημέρες τα μέσα ενημέρωσης της συμπρωτεύουσας θεωρόντας ουσιαστικά “τελειωμένη” την περίπτωση του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στον ΠΑΟΚ από την ΑΕ Καραισκάκη και μία πολύ καλή σεζόν( 21 ματς με 9 γκολ) αλλά δεν κατάφερε να ξεκινήσει με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου λόγω τραυματισμού.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έχασε έδαφος σε σχέση με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού που τον ανάγκασε να χάσει αρκετό μέρος της προετοιμασίας….

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο

Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή