Νέα
Προετοιμασία: Ρεπό και βόλτα στο ηλιόλουστο Άμστερνταμ για τους παίκτες


Το πρώτο ρεπό που έδωσε ο Μαρίνος Σατσιάς εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας στην Ολλανδία.
Την Τετρτη (24/7) ο Μαρίνος Σατσιάς έδωσε ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν, παίρνοντας μια ανάσα από τις καθημερινές απαιτητικές προπονήσεις λίγες ημέρες πριν το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία με την Γκρόνινγκεν!
Έτσι, διάφοροι παίκτες της ομάδας εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό και πήγαν στο Άμστερνταμ κάνοντας βόλτα στην ηλιόλουστη ολλανδική πρωτεύουσα και χαλαρώνοντας πριν επιστρέψουν και πάλι στο πρόγραμμά τους.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-






ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-






Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-






Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση









