Ακολουθήστε μας

Νέα

Aναβλήθηκε το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία!

Αναβολή για το Λαμία-Παναιτωλικός που ήταν προγραμματισμένο για Δευτέρα λόγω κορωνοϊού- Πάει για Τετάρτη το εξ αναβολής με ΠΑΟΚ.

Αναβολή για το Λαμία-Παναιτωλικός που ήταν προγραμματισμένο για Δευτέρα λόγω κορωνοϊού- Πάει για Τετάρτη το εξ αναβολής με ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος  Super  League  Interwetten,  αναβάλλονται,  για  προληπτικούς  λόγους,  λόγω της καραντίνας μετά  τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

 

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Καρλίτος: «Δεν με νοιάζει να βγω πρώτος σκόρερ-Καταλαβαίνω τα πάντα στα ελληνικά κι ας μη φαίνεται»

Ο απίθανος Καρλίτος μίλησε για τις φιλοδοξίες του για τη Λαμία, αλλά και τα ελληνικά που καταλαβαίνει αλλά… κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Χαρούμενος για τη νίκη της Λαμίας επί του Παναιτωλικού (1-0) με το τρίτο δικό του φετινό γκολ δήλωσε ο Καρλίτος

«Η ομάδα μας δουλεύει καλά μέσα στη βδομάδα. Δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά με όλους μέσα στην ομάδα. Ειλικρινά, δεν με νοιάζουν τα γκολ και τα στατιστικά. Έχω κερδίσει ήδη αρκετά ατομικά βραβεία στο παρελθόν και το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα και οι συμπαίκτες μου», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός.

«Είναι σημαντικό που πάμε με νίκη στη διακοπή, γιατί θα έχουμε ποιοτικό χρόνο για να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Αν δεν είχαμε κερδίσει, θα περνούσαμε 20 μέρες χωρίς την ευκαιρία να αντιδράσουμε. Αυτή η διακοπή είναι σημαντική για μας και για τις οικογένειές μας», πρόσθεσε.

Όσο για το πότε θα τον δούμε να μιλά ελληνικά; «Καταλαβαίνω τα πάντα στα ελληνικά. Μιλάω όποτε θέλω εγώ. Καλύτερα να φαίνεται πως δεν καταλαβαίνω τίποτα (γέλια). Όμως τα καταλαβαίνω όλα», είπε σε μια… μίξη ελληνικών και αγγλικών.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

 

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή

>