Ακολουθήστε μας

Αφιερώματα

Ψηφίστε την πιο αγαπημένη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία (poll)

Lamiara

Published

on

Άλλες εντυπωσιακές, άλλες απλά καλές και άλλες εντελώς αδιάφορες, αυτές είναι οι φανέλες του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια! Ψηφίστε ποια είναι η δική σας αγαπημένη εμφάνιση της «κυανόλευκης» ομάδας!

Για κάποιους περνάνε απλά ως αδιάφορες, ενώ για κάποιους άλλους αποτελούν αγαπημένη συλλογή ακόμη και φετίχ!

Και αναφερόμαστε στις ποδοσφαιριστές φανέλες!

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και ας ανοίξουμε τον φάκελο φανέλες-εμφανίσεις του ΠΑΣ Λαμία από τη σεζόν 2013-2014 έως και τη φετινή χρονιά 2019-2020!

Μάλιστα, θα σας δώσουμε (μετά την σύντομη παρουσίαση) τη δυνατότητα να ψηφίσετε την αγαπημένη σας εμφάνιση την οποία και θα αναδείξουμε με άρθρο έπειτα από πέντε ημέρες, που θα διαρκέσει το poll μας!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις εμφανίσεις της Λαμίας:

ΣΕΖΟΝ 2013-2014

Τη σεζόν 2013-2014 λοιπόν, απ΄όπου και θα ξεκινήσουμε την αναδρομή μας, η Λαμία αγωνιζόταν στη Γ΄Εθνική έχοντας ως κύρια εμφάνιση την μπλε, κλασσική θα λέγαμε με μία λεπτομέρεια στον αριστερό ώμο!

Βέβαια, είχε και άλλες δύο εμφανίσεις, με τα χρώματα να είναι το κόκκινο και το μαύρο! Η εταρεία που είχε αναλάβει να ντύσει την ομάδα της Φθιώτιδας τότε, ήταν η «Tempo».

ΣΕΖΟΝ 2014-2015

Ανεβαίνουμε σεζόν… και κατηγορία και πάμε στη Football League (Β΄Εθνική) και τη σεζόν 2014-2015 όπου βλέπουμε τον ΠΑΣ Λαμία, να συνεργάζεται με την γνωστή εταιρεία ένδυσης, Nike.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ομάδα να έχει βασική εμφάνιση την «κυανόλευκη» φανέλα με το χαρακτηριστικό σχήμα στο μπροστά της μέρος.

Επίσης, εκείνη τη σεζόν είχαμε και την ολόλευκη εμφάνιση, όπου φορέθηκε κατά κύριο λόγο στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ υπήρχε και η τρίτη φανέλα όπου ήταν μαύρη με κόκκινη λεπτομέρεια στην αριστερή της πλευρά!

ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Διανύουμε τη δεύτερή μας σεζόν στην Football League όμως η εταιρεία ένδυσης της ομάδας, άλλαξε για εκείνη τη χρονιά!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, συνεργάστηκε με την Joma, η οποία δημιούργησε μία μπλε εμφάνιση με άσπρες λεπτομέρειες στα πλαϊνά της (η πρώτη φωτογραφία), ενώ είχαμε και την λευκή με τις μπλε λεπτομέρειες ως δεύτερη (η δεύτερη φωτογραφία).

Επίσης, είχαμε για πρώτη φορά τη Λαμία να φοράει ροζ εμφάνιση… και κατά γενική ομολογία ήταν από τις πρώτες ομάδες που το τόλμησαν τότε!

 

ΣΕΖΟΝ 2016-201

Φτάνουμε λοιπόν στη σεζόν 2016-2017 όπου η Λαμία πανηγυρίζει την άνοδό της στην SuperLeague αλλά και την επιστροφή της (θα λέγαμε εμείς) στην Nike!

Η ομάδα συνεργάστηκε εκ νέου με την γνωστή αμερικάνικη εταιρεία ένδυσης και η πρώτης της εμφάνιση ήταν όλη μπλε, πιο σκούρο από τις προηγούμενες χρονιές ενώ δεν έλειψαν και οι άσπρες γραμμές στα πλάγια της φανέλας!

Έπειτα, είχαμε και την κίτρινη – φωσφοριζέ φανέλα που σε αρκετούς είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ενώ είχε συνδυαστεί και με κάποιες σημαντικές νίκες της ομάδας… εκτός έδρας!

Εκτός από την μπλέ και την κίτρινη, είχαμε και την άσπρη ή αλλιώς την «άγευστη» φανέλα η οποία δεν είχε και κάτι το ιδιαίτερο, παραμόνο μία μπλε γραμμή από τον έναν ώμο στον άλλον!

 

ΣΕΖΟΝ 2017-2018

Η Λαμία βρίσκεται πλέον και επίσημα στην SuperLeague, συνεχίζοντας την «υψηλές πτήσεις» της προηγούμενης σεζόν, ενώ συνέχισε να «ντύνεται» στη Nike!

Οι άνθρωποι οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την επιλογή της φανέλας της ομάδας, είδαν πως η κίτρινη εμφάνιση είχε επιτυχία και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία παρόμοια. Το αποτέλεσμα ήταν η παρακάτω φανέλα:

Βέβαια, οι φανέλες που φορέθηκαν περισσότερο ήταν άλλες! Οι άλλες δύο λοιπόν εμφανίσεις είχαν τα κλασσικά χρώματα μπλε και άσπρο.

Στην πάνω φωτογραφία, βλέπουμε την ομάδα της Φθιώτιδας να αγωνίζεται με γαλάζιες ρίγες σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που επιλέχθηκε κάποιο παρόμοιο σχέδιο!

 

ΣΕΖΟΝ 2018-2019

Και αφού το γαλάζιο άρεσε… επιλέχθηκε και την επόμενη χρονιά! Έτσι λοιπόν, φτάνουμε το 2018-2019 όπου ο ΠΑΣ είχε πρώτη εμφάνιση την παρακάτω γαλάζια και άσπρη φανέλα με ρίγες!

Ως δεύτερη, ήταν και πάλι η λευκή, μόνο που εδώ είχαμε το κάτι διαφορετικό! Στα πλάγια της λευκής εμφάνισης είχαμε σε μεγάλο φόντο το σήμα της ομάδας, σχέδιο το οποίο άρεσε σε αρκετούς…

Τρίτη εμφάνιση της ομάδας ήταν και πάλι μία έκπληξη! Ούτε ροζ, ούτε κίτρινη αλλά ούτε μαύρη! Η ομάδα φόρεσε για λίγα παιχνίδια είναι η αλήθεια, τη νέα της πορτοκαλί εμφάνιση με μαύρες λεπτομέρειες!

 

ΣΕΖΟΝ 2019-2020

Στη σεζόν που διανύουμε (και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει) είχαμε μία μεγάλη αλλαγή στη Λαμία όσο αφορά την εταιρεία ένδυσης. Η Nike αποτελεί παρελθόν και πλέον η ομάδα στρέφεται στην Macron.

Η ιταλική εταιρεία επιλέγει να δώσει δύο κλασσικές εμφανίσεις στη Λαμία όπου η πρώτη είναι μπλέ, με μία άσπρη ρίγα πάνω από το στήθος.

Από την άλλη, η δεύτερη εμφάνιση ήταν άσπρη, έχοντας και λίγο γκρι μέσα της, ενώ η ρίγα στο στήθος ήταν μαύρη!

Ολοκληρώνουμε το αφιέρωμα και την παρουσίαση των εμφανίσεων, με την τρίτη για φετινή φανέλα η οποία και πάλι προκάλεσε αρκετή αίσθηση. Το χρώμα που επιλέχθηκε ήταν το κόκκινο έχοντας βέβαια και μαύρη λεπτομέρεια αλλά και ελάχιστο άσπρο!

 

Αυτές ήταν λοιπόν όλες οι φανέλες της Λαμίας από το 2013-2014 έως το 2019-2020! Εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας;

 

ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΦΑΝΕΛΑ ΕΔΩ

Αφιερώματα

Χρόνια Πολλά, ΛΑΜΙΑΡΑ μας!

Lamiara

Η αγαπημένη μας ομάδα, η ΛΑΜΙΑ μας, που έχει καταφέρει να κάνει έναν ολόκληρο νομό να μιλά και να καμαρώνει για αυτήν σήμερα έχει γενέθλια.

Γίνεται 56!

Ήταν 1η Ιουνίου του 1964, όταν τελικά οι εκπρόσωποι των συλλόγων της Φθιώτιδας αποφάσισαν να “χαράξουν” μία κοινή πορεία, ιδρύοντας τον Α.Σ. Λαμία.

Για να φτάσουν στην τελική απόφαση, χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός και ατελείωτες ώρες διαπραγματεύσεων. Η “βασίλισσα της Φθιώτιδας”, όπως αποκαλείται, προέρχεται από τη συγχώνευση του Λαμιακού και της Παλλαμιακής.

Στις 27/5/1964 με πρωτοβουλία του τότεβδημάρχου της Λαμίας και των ποδοσφαιρικών παραγόντων του νομού πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση, η οποία δεν είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, καθώς κατέληξε αρχικά στη δημιουργία δύο νέων συλλόγων του Α.Σ. Λαμία και του Α.Σ. Θερμοπυλών, όμως μία εβδομάδα αργότερα, την 1η Ιουνίου του 1964 αποφασίστηκε όπως ο δεύτερος συγχωνευθεί με τον Α.Σ. Λαμία.

Την 21-6-1964 ο Α.Σ. Λαμία αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Μεικτή Πειραιά την οποία και κέρδισε με 3-2. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας στην ιστορία του Α.Σ. Λαμία.

Η Λαμία πλέον βρίσκεται στην Super League, αφού μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν κατόρθωσε να διατηρηθεί στην μεγάλη κατηγορία για τρίτη σερί σεζόν και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την 4η!

Πέρα όμως από αυτό κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα όλων των παραγόντων, των αθλητών, των προπονητών αλλά και των φιλάθλων της που στάθηκαν δίπλα της διαχρονικά. Να την δουν να αγωνίζεται στην Α’ Εθνική.

Την παρθενική της σεζόν ως…πρωτάρα είχε μια θεωρητικά γρήγορη παραμονή τηρουμένων των αναλογιών, πέρυσι το πήγε ένα βήμα παρακάτω φτάνοντας για 2η φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τερματίζοντας στην 7η θέση, ως η καλύτερη επαρχιακή ομάδα και φέτος βρίσκεται μια ανάσα από την τρίτη σερί παραμονή της με την όσο το δυνατόν υψηλότερη τελική θέση να είναι ο στόχος που της απομένει!

Το νερό έχει μπει πλέον στο αυλάκι και το μέλλον μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους.

Άλλωστε έχει μείνει ένας τελευταίος (μέχρι τον επόμενο) ανεκπλήρωτος στόχος.

Η έξοδος στην Ευρώπη.

ΥΓ. Επειδή κάθε ομάδα πέρα από τους φιλάθλους της ανήκει στην ίδια της την ιστορία, εμείς σαν lamiara.gr θεωρούμε πως είχαμε ένα χρέος και απέναντι στην ομάδα αλλά και απέναντι σε εσάς.

Για αυτό δημιουργήσαμε την κατηγορία ALL TIME ROSTER όπου μπορείτε να ανατρέξετε και να δείτε όλα τα ρόστερ της ομάδα μας, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα….

 

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Streamhost.gr

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>