Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Σατσιάς: “Όταν γίνονται τόσες ανακατατάξεις στην ομάδα, τότε έρχονται πολλά προβλήματα”

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μαρίνος Σατσιάς, ο οποίος μίλησε για την κατρακύλα της Λαμίας, την μάχη της κορυφής στη Super League 1, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον τεχνικό της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλία Χαραλάμπους.

Αναλυτικά όσα είπε για την Λαμία:

Για την τραγική εικόνα της Λαμίας στην Τούμπα: «Με εξέπληξε αυτή η εικόνα. Η ομάδα χτίστηκε με μεγάλο κόπο παρά το γεγονός ότι δεν είχε το περσινό μπάτζετ. Στόχος φέτος ήταν να γίνει μία ανταγωνιστική ομάδα για το Πρωτάθλημα, όμως δυστυχώς δεν πήγαν τα πράγματα όπως περιμέναμε. Έγιναν κινήσεις τον Ιανουάριο που δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Οι παίκτες που ήρθαν στη Λαμία δεν έχουν σχέση με τους προηγούμενους. Για να μην αδικώ όλα τα παιδιά, στην αρχή πήραν βαθμούς και είχαν καλή παρουσία.

Όμως θέλω να τονίσω ότι άλλος ο τρόπος του Σατσιά, άλλος του Βόκολου κι άλλος του Στάικου. Όταν γίνονται τόσες ανακατατάξεις στην ομάδα, τότε έρχονται πολλά προβλήματα. Όταν σε πάρει από κάτω, δεν υπάρχει γυρισμός. Η ομάδα είναι με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο, πρέπει να το παλέψουν όλοι στον σύλλογο και να μην πάνε στον…πόλεμο χωρίς να πολεμήσουν. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο κλοιός έχει σφίξει για τα καλά»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικό ban από τη FIFA! Απαγόρευση μεταγραφών για 3 περιόδους!

Στη Λαμία επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών στη Λαμία για τρεις περιόδους, λόγω οφειλών.

Ένα μεγάλο πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα η Λαμία, καθώς η FIFA επέβαλε από τις 17 Μαρτίου ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για τρεις περιόδους, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport». Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το ban αφορά κάποια οφειλή σε ποδοσφαιριστή ή σε τροφεία.

Σε κάθε περίπτωση, η ποινή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προβλέπει την απαγόρευση μεταγραφών για την ομάδα της Φθιώτιδας για τρεις περιόδους και ο μόνος τρόπος να αρθεί αυτή η ποινή είναι να τακτοποιηθεί το χρέος.

Εξάλλου, ανάλογες ποινές επιβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε Άρη και ΟΦΗ, με τις ομάδες να διευθετούν τις οφειλές και να κλείνουν το θέμα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή