Νέα
Σιμόν: “Χαρούμενος στη Λαμία, μιλάμε για ανανέωση”


Θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στη Λαμία και τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Νταβίντ Σιμόν.
Ένας από τους διακριθέντες φέτος στη Λαμια ήταν ο Νταβίντ Σιμόν, ο οποίος έκανε μια γεμάτη σεζόν. Ο Ισπανός μπακ μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «La Provincia», τόσο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όσο και για τη διάθεσή του να παραμείνει στην ομάδα.
Αρχικά, ο Σιμόν σχολίασε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είμαι πολύ χαρούμενος πλέον, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Ήμασταν στην τελευταία θέση και καταφέραμε να σώσουμε την παρτίδα. Τα καταφέραμε στην διαδικασία των πλέι-άουτ εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης που δημιουργήσαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Καταφέραμε να σωθούμε και τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις (σ.σ. για την ανανέωση του συμβολαίου του).
Θα δούμε τι θα γίνει. Η Λαμία είναι μια ήρεμη πόλη και η ομάδα έχει στόχο να μεγαλώνει συνεχώς. Είμαστε αισιόδοξοι πως μετά από επτά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, μπορούμε να προχωρήσουμε το πρότζεκτ και να πετύχουμε πιο σπουδαία πράγματα. Θα δούμε όμως τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, προς το παρόν είμαι σε διακοπές με την οικογένεια μου».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pics | Έβαλε τα καλοκαιρινά του το ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”


Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League κατευθείαν ξεκίνησε και η καλοκαιρινή συντήρηση του χλοοτάπητα, ώστε κατά τις 19-20 Αυγούστου που θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα η ομάδα να βρει και πάλι έναν άριστο αγωνιστικό χώρο.
Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος
Εν όψει καλοκαιριού θα πέσει ένα είδος σπόρου που αντέχει σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Ήδη ξεκίνησε η προεργασία με το «ξύρισμα» και την αραίωση του χλοοτάπητα που υπάρχει τώρα, ενώ θα γίνουν και κάποιες άλλες συνοδευτικές εργασίες για τον αερισμό του εδάφους. Μέχρι την άλλη εβδομάδα το «Αθ. Διάκος» θα είναι έτοιμο και από εκεί και πέρα θα συντηρείται για να περιμένει την ομάδα για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Παρόμοιες εργασίες θα επαναληφθούν περί τον Οκτώβριο και πάλι, αφού η περιοχή μας έχει ακραίες τιμές στις θερμοκρασίες χειμώνα και καλοκαίρι, οπότε χρειάζεται δύο διαφορετικά είδη σπόρου για να μένει πάντα σε αυτήν την άριστη κατάσταση που το βλέπουμε σε κάθε αγώνα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Αμπαντά: Ο ΠΑΣ Λαμία τον θέλει, ο ΟΦΗ τον κοιτάζει ο ίδιος δεν βιάζεται….
-
Vid | Τόσιτς: Το σκηνικό με το φορτηγό στην Ελλάδα, η μεταγραφή στην ΑΕΚ και η νέα σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία!
-
ΠΑΣ Λαμία: Τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός – “Οργώνουν” την Ισπανία Πίτι – Ίσσαρης
-
Vid | Βόκολος στο “Διπλό Μαρκάρισμα”: “Συνεχίζουμε μαζί” / Τότε ξεκινά η προετοιμασία / Τα πρώτα στοιχεία για το ρόστερ
-
Τέλος και ο Γκαραβέλης από τον ΠΑΣ Λαμία/ Η ανακοίνωσή του
-
Mεταγραφικά: «Στα ραντάρ της Λαμίας Στρούγγης και Κόστα Άλεξιτς»
-
Vid | “Κάηκε” το Δακ “Αθανάσιος Διάκος” / Pyro Show για τα 59α γενέθλια του ΠΑΣ Λαμία
-
Ατσαλώνει την άμυνα – Ανανέωσε με Κυριάκο Παπαδόπουλο ο ΠΑΣ Λαμία