Ακολουθήστε μας

Νέα

Σκόνδρας: “Αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε”

Ο έμπειρος αμυντικός της Λαμίας, Γιάννης Σκόνδρας στάθηκε στην έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Στο «Κανάλι Ένα» και στην εκπομπή «Πινελιές στα Σπορ» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός της Λαμίας Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος μίλησε για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρο, τονίζοντας ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η έλευση του νέου προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

«Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ήμασταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο άλλαξαν πολλά πράγματα με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου σε ό,τι αφορά την φιλοσοφία και την τακτική. Αποκτήθηκαν βέβαια και έμπειροι παίκτες, μπήκαν αμέσως στο κλίμα, ήρθαν οι νίκες, η καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, όλα είναι στο χέρι μας και θα τα καταφέρουμε».

Ο Γιάννης Σκόνδρας τοποθετήθηκε και για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ: «Μπαίνουμε με μια μικρή διαφορά από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Λαμία. Όμως αυτό δεν λέει κάτι , δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, είναι ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Εμείς θα τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια και αν είμαστε σοβαροί, τότε θα είμαστε καλά στο τέλος».

Σε ότι αφορά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας δήλωσε: «Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φαβορί, είναι δυο παιχνίδια που μπορούν να συμβούν τα πάντα. Στον άλλο ημιτελικό, υπάρχει φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός. Βέβαια ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έφτασε τυχαία ως τα ημιτελικά. Έχει αποδείξει πως δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μάλιστα τον αδικεί η βαθμολογική του θέση, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει για τα ελληνικά δεδομένα».

ΠΗΓΗ: fosonline

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή