Μεταγραφές
SL2: Ψάχνει το μπαμ με Αραμπούλι η Βέροια!


Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, οι Βεροιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τρεις επιθετικούς, ικανούς να κάνουν την διαφορά τη νέα σεζόν στην SL2!
Ο λόγος για τους Μιχάλη Μανιά, Πέτρο Γιακουμάκη και Μπατσάνα Αραμπούλι, οι οποίοι είναι στο στόχαστρο των ανθρώπων της «Βασίλισσας» και το τελευταίο διάστημα μάλιστα ξεκίνησαν οι επαφές για το ενδεχόμενο της μεταγραφής τους στη Βέροια.
Ο Ηρακλειώτης επιθετικός Πέτρος Γιακουμάκης είναι 29 ετών και αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, ενώ πέρασε παλαιότερα από Λεβαδειακό και Ατσαλένιο. Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ενώ χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια στο παιχνίδι του. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 117 εμφανίσεις στη Superleague έχοντας 22 γκολ, με τη φανέλα του Λεβαδειακού.
Ο Μανιάς είναι 31 ετών, αγωνίζεται στην κορυφή της επιθετικής γραμμής και πέρσι έπαιξε στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέστερλο, Αστέρα Τρίπολης, Πογκον, ενώ ο Αραμπούλι είναι 27 ετών και την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Super League με την φανέλα της Λαμίας. Ο Γεωργιανός επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα το 2019 για λογαριασμό του Πανιωνίου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος


Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε ο Φωκικός, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Φυτόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε για την αγωνιστική του συνέπεια και την εργατικότητά του, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Άμφισσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η παρουσία του στον ΠΑΣ Λαμία αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία του, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ πλέον καλείται να ενισχύσει τον Φωκικό με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πάθος του για διάκριση.
Στον Φωκικό επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης Φυτόπουλος θα αποτελέσει μία από τις σημαντικές λύσεις του προπονητικού επιτελείου ενόψει της απαιτητικής σεζόν, με τη διοίκηση να συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Η μεταγραφή του Φυτόπουλου έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, με τους ανθρώπους του Φωκικού να εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας













