Ακολουθήστε μας

Νέα

Στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής ο Ντέλετιτς!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Μίλος Ντέλετιτς, κέρδισε το πέναλτι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε προς στιγμήν το 1-1 για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Διαβάστε πιο αναλυτικά:

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές Άρη, Σιαμπάνης και Γκάμα, δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Νέιρα και Σαρδινέρο, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Δημόπουλος (Βόλος), Σπαρβ (ΑΕΛ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ντέλετιτς (Λαμία), Μάνταλος (ΑΕΚ) και Μανούσος (Ατρόμητος Αθ.).

Μη χάνεις λεπτό, φτιάξε και εσύ τη δική σου ομάδα, πάρε μέρος στο πρωτάθλημα που επιθυμείς ή φτιάξε τη δική σου ιδιωτική λίγκα και δείξε σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Καψαλιάρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη.

Ο Αλέξανδρος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι 18 ετών (10/04/2008) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, επιστρέφει στην ομάδας μας μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο πανύψηλος (1.95) τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2024 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών.

Στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με την πρώτη ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea. Στην αναμέτρηση αυτή έγραψε ιστορία και έγινε, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίπεδο Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή