Ακολουθήστε μας

Νέα

Στις 19 Ιουλίου η κλήρωση – Παραμένει θολό το τηλεοπτικό

Published

on

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η κλήρωση θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, παρότι έχουν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω της θολής κατάστασης που επικρατεί με τα τηλεοπτικά των ομάδων.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα διενεργηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Η κλήρωση θα γίνει κανονικά, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που δημιουργεί η μη έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, λόγω του θολού τοπίου στα τηλεοπτικά των ομάδων.

Για το τελευταίο, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, εξουσιοδοτήθηκε για να προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της προκήρυξης. Αν, ωστόσο, δεν βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, δύσκολα θα εγκριθεί και πάλι η προκήρυξη και το πρωτάθλημα θα είναι στον αέρα.

Η ανακοίνωση της Super League

«Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2021-22, το οποίο με προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έχει οριστεί να ξεκινήσει την 21η Αυγούστου 2021.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Tο Δ.Σ. της Super League συμφωνεί επί της αρχής ομόφωνα με την Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο των UEFA και FIFA.

Το Δ.Σ. προχώρησε ομόφωνα στην επικύρωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2020-21».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Καψαλιάρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη.

Ο Αλέξανδρος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι 18 ετών (10/04/2008) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, επιστρέφει στην ομάδας μας μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο πανύψηλος (1.95) τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2024 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών.

Στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με την πρώτη ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea. Στην αναμέτρηση αυτή έγραψε ιστορία και έγινε, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίπεδο Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή