Ροή Ειδήσεων
Στοίχημα Δευτέρας: Παναιτωλικός – ΟΦΗ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα


Η αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΟΦΗ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.
Παναιτωλικός
Πήρε πολύτιμη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου και αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, στο -6 από τις θέσεις των πλέι-οφ. Η απευθείας κόκκινη του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Γιαννιώτη, μετά από αποτυχημένη έξοδο και φάουλ στον Σενγκέλια που έβγαινε μόνος του, έδωσε μόλις από το 23’ αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν κι έτσι ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει την κυριαρχία. Με το «καλησπέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, στο 46’, ο Καρέλης με απευθείας τακουνάκι έπειτα από κόρνερ του Σενγκέλια πέτυχε ίσως το γκολ της σεζόν μέχρι στιγμής και παρέμεινε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με δέκα γκολ. Το 2-0 ήρθε ξανά από κόρνερ του Γεωργιανού, με τον Χουχούμη να παίρνει την σκυτάλη στο 74’ και να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια. Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μπουζούκη από τον ΟΦΗ.
Δείτε επίσης: Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr
ΟΦΗ
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική απέφυγε την ήττα με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στον Βόλο. Όπως και με τον Ατρόμητο, πριν δύο αγωνιστικές, η ομάδα της Κρήτης έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ντικό έχασε δύο τετ-α-τετ (8’, 45’), ενώ το γκολ του Λάρσον στο 59’ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στις 22 τελικές σταμάτησε η ομάδα του Νταμπράουσκας, μετρώντας συνολικά 43 τελικές προσπάθειες και μηδέν γκολ στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς. Στα θετικά, ο ΟΦΗ κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά μετά από έξι ματς. Έτσι, παρέμεινε στην 11η θέση με δώδεκα βαθμούς. Αποχώρησε για τον αποψινό αντίπαλο ο Μπουζούκης, αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του εξτρέμ Σαντιάγκο Μοσκέρα.
Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ
Προγνωστικά
Ανεξήγητα καλή η παράδοση του Παναιτωλικού απέναντι στον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, ειδικά αν αναλογιστούμε πως συνήθως οι Κρητικοί κάνουν καλύτερες πορείες. Καλύτερο το κλίμα στην πλευρά του Αγρινίου λόγω της πρόσφατης νίκης. Περίεργη η κατάσταση στον ΟΦΗ, που σε 43 τελικές δεν έβαλε γκολ εντός έδρας με Ατρόμητο και Βόλο, αλλά σκόραρε ενδιάμεσα με μία τελική στη Λεωφόρο.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική


Τους ορισμούς των διαιτητών για την 1η αγωνιστική του Ε’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΕΠΟ, με τον ΠΑΣ Λαμία να ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.
Η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχθεί τον ΑΟ Αγρών «Ο Κατσαντώνης» στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», με τη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 16:00.
Με Κοντίνο η πρεμιέρα στο ΔΑΚ Λαμίας
Την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Κατσαντώνη θα διευθύνει ο Νικόλαος Κοντίνος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι Κωνσταντίνος Λεωνίδας και Δημήτριος Παπαβασιλείου από την ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ παρατηρήτρια διαιτησίας ορίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουμπούρη από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Έτσι, όλα είναι πλέον έτοιμα για την πρεμιέρα του ΠΑΣ Λαμία στον Ε’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα να θέλει να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο μπροστά στο κοινό της.
Οι υπόλοιποι ορισμοί στον Ε’ Όμιλο
Η 1η αγωνιστική του Ε’ Ομίλου ανοίγει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου με την αναμέτρηση Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – Νέα Αρτάκη, η οποία θα διεξαχθεί στις 16:00 στο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής Λέσβου. Διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Λάμπρου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Στην Άμφισσα, ο Φωκικός θα αντιμετωπίσει την ΑΟ «Η Θήβα», με διαιτητή τον Παναγιώτη Ζύγα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Στο Δημοτικό Τιθορέας, ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας θα υποδεχθεί τον Αστέρα Σταυρού, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής να έχει οριστεί διαιτητής.
Στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου, τέλος, η Αναγέννηση Σχηματαρίου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καρύστου, σε μία ακόμη αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.
Το ρεπό της 1ης αγωνιστικής έχει ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-






Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-






Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Πρώτο δείγμα θετικό! ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης 5-0


































