Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Συνάντηση ΠΑΣ Λαμία – Σκόνδρα!

Lamiara

Μπορεί ακόμη ανακοινώσεις για μεταγραφές ή για ανανεώσεις να μην έχουμε στον ΠΑΣ Λαμία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται συναντήσεις με μεταγραφικούς στόχους ή με παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ με σκοπό να παραμείνουν.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, μια τέτοια συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ να συζητάει με τον Απόστολο Σκόνδρα έτσι ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως, σας είχαμε ενημερώσει, ο Σκόνδρας αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ, ο οποίος θέλει να “κλείσει” το θέμα άμυνα και να προχωρήσει στις επόμενες γραμμές με βασικό στόχο την μεσοεπιθετική.

Βέβαια, υπάρχουν κι’άλλες ομάδες στο κάδρο που έχουν δείξει δυνατό ενδιαφέρον για τον 30χρονο αμυντικό και αν τελικά δεν τα βρει με τη Λαμία, σίγουρα θα δεχθεί κρούση…

Για την υπόθεση Σκόνδρα όπως καί για τις άλλες αναμένονται μέσα στην εβδομάδα εξελίξεις…

Μεταγραφές

Και επίσημα κυανόλευκος ο Μαργαρίτης

Lamiara

Χθες σας ενημερώσαμε πως η Super League είχε ανακοινώσει εμμέσως πλην σαφώς την…μεταγραφή του Θανάση Μαργαρίτη στον ΠΑΣ Λαμία με την κυανόλευκη ΠΑΕ να τον ανακοινώνει και επίσημα, με καθυστέρηση, πριν λίγη ώρα….

Η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (17/03/1997) ακραίο αμυντικό Θανάση Μαργαρίτη ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη (στο πρώτο μισό της σεζόν) και στην Αταλάντη (στο δεύτερο μισό).
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΧΡ. ΝΤΑΦΛΟΥΚΑ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>