Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Συνάντηση ΠΑΣ Λαμία – Σκόνδρα!

Lamiara

Μπορεί ακόμη ανακοινώσεις για μεταγραφές ή για ανανεώσεις να μην έχουμε στον ΠΑΣ Λαμία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται συναντήσεις με μεταγραφικούς στόχους ή με παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ με σκοπό να παραμείνουν.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, μια τέτοια συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ να συζητάει με τον Απόστολο Σκόνδρα έτσι ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως, σας είχαμε ενημερώσει, ο Σκόνδρας αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ, ο οποίος θέλει να “κλείσει” το θέμα άμυνα και να προχωρήσει στις επόμενες γραμμές με βασικό στόχο την μεσοεπιθετική.

Βέβαια, υπάρχουν κι’άλλες ομάδες στο κάδρο που έχουν δείξει δυνατό ενδιαφέρον για τον 30χρονο αμυντικό και αν τελικά δεν τα βρει με τη Λαμία, σίγουρα θα δεχθεί κρούση…

Για την υπόθεση Σκόνδρα όπως καί για τις άλλες αναμένονται μέσα στην εβδομάδα εξελίξεις…

Μεταγραφές

Εβδομάδα ανακοινώσεων για τον ΠΑΣ Λαμία!

Lamiara

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που ξεκινά σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να “τρέχουν” αρκετά θέματα ενόψει και της επίσημης πρώτης.

Μπορεί για τους ποδοσφαιριστές οι διακοπές να συνεχίζονται ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας που από σήμερα ξεκινούν δουλειά…

Αρχικά να αναφέρουμε ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έρθει στη Λαμία το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας προκειμένου να καταστρώσει το πλάνο της προετοιμασίας.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αναμένουμε εξελίξεις και σχετικά με την έλευση του Μανώλη Σκύβαλου ως βοηθός του Γιώργου Πετράκη, κάτι που από τη στιγμή που διέρρευσε η αλήθεια είναι ότι τηρείται σιγή ιχθύος χωρίς να μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα για συμφωνία…

Εδώ έρχονται να προστεθούν οι πληροφορίες του lamiara.gr που θέλουν τον Λάκη Παπανικολάου να διατηρείται στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και μεταγραφές.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, στα κυανόλευκα συνεχίζουν και οι Βύντρα, Καραμάνος, Σκόνδρας, Αντέτζο και Αραβίδης οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία για ανανέωση.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν συναντήσεις και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αυτές θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα και θα συνοδευτούν κατά περίπτωση και από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις….

Από τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί για την ομάδα μας, ανοικτές παραμένουν οι περιπτώσεις των Προβιδάκη, Γερολέμου, Σαραμαντά και Απόστολου Σκόνδρα….

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>