Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Ξέχασε τη φάση του γκολ στο Περιστέρι ο Κλάτενμπεργκ / “Σωστά μέτρησε το γκολ της Λαμίας με τον Βόλο”

Lamiara

Τις επίμαχες φάσεις της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, σχολίασε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Δείτε τι είπε για το ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία.  Ξέχασε να σχολιάσει τα…όργια του Ατρόμητος – Λαμία.

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από τη 17η αγωνιστική της Super League:

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής, πήρε το μέρος του Κροάτη ρέφερι Μπέμπεκ, όσο αφορά τη φάση του γκολ του Ντέλετιτς, λέγοντας πως η επαφή που υπήρχε μεταξύ του Ρόμανιτς και του Ντεντάκη είναι φυσιολογική.

Από την άλλη παρέλειψε να αναφερθεί στα εξ’ αναβολής παιχνίδια και δη στο ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο για το οποίο οι κυανόλευκοι έχουν πολλά παράπονα τόσο από τον διαιτητή Φωτιά όσο και από τον VAR Eυαγγέλου για την φάση του γκολ του Ντέλετιτς το οποίο δεν μέτρησε ποτέ! 

Περισσότερα

Δημοφιλή

>